Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Njihove veze nikada ne počinju glatko, o kojim horoskopskim znakovima je reč?

0 107

Strelac
Strelečevi bi mogli da se takmiče sa Devicom po pitanju analize i preteranog razmišljanja. Jedina razlika je u tome što Strelac zbog razmišljanja ubrzo shvati da mu je sve dosadilo, a ništa se zapravo nije ni desilo niti je počelo. Ovo je poprilično teško za ispratiti, pa se oni koji se nađu u vezi sa njima se brzo umore i često se zapitaju šta tu zapravo traže?

Kako koji horoskopski znak reaguje na stres i odbijanje?

Blizanci
Majstori komplikacija i nedorečenosti. Oni se trude da iskomplikuju sve, čak i kada se ništa još nije ni desilo. Pošto imaju dečju narav, ako im se ne dopadne počnu da drame i dodatno da pritiskaju svakog partnera/partnerku. Uz sve, vrlo su neodlučni jer poseduju skrivenu potrebu za perfekcionizmom pa je njihove standarde teško dostići.

Devica
Device su po prirorodi zaokupljeni preteranim razmišljanjem pa tako i kada im se neko mnogo svidi, analiziraju do najsitnijih detalja. Mnogo zvocaju i vraćaju se u analize, a ako su uplašeni pretvaraju se u evoma neprijatna bića. Zbog ovoga je teško shvatiti i zaljubiti se u ovaj znak, a na početku veze sve je u haosu koji ne ostavlja prostora za zaljubljivanje.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.