Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ko su najveći suparnici među horoskopskim znakovima?

0 129

Ovan i Škorpija
Iako ista planeta vlada ovim znakovima (Mars) nikako ne mogu da se sporazumeju. Za Škorpiju, Ovan je prebrz, neprezan i idealista, dok Škorpija život gleda kroz drugačije naočare. Škorpija je mirna, ne veruje nikome i ima strpljenja da izabere pravi momenat. Kada se sukobe, Ovan misli da će svađom da istera sve , dok Škorpija kreće u povlačenje i stvaranje plana za osvetu.

Pogrešni potezi u narednim danima su mogući za ove horoskopske znakove

Blizanac i Devica
Ako išta ne podnosi jedna Devica to su neorganizovanost i stalno kašnjenje, što su glavne karakteristike jednog Blizanca. Blizanac opet, s druge strane, ne može da shvati kako neko može da funkcioniše po nekom šablonu i da se strogo pridržava pravila. Kada se sukobe, Blizanac je taj koji će lako otići i nikada više neće razmišljati o temi svađe, dok će Devica da se oporavlja danima.

Bik i Vodolija
Na prvi pogled ova kombinacija i ne bi bila toliko loša, da Bik ne potencira toliko materijalnu sigurnost. Vodolija ne može da preusmeri interesovanje na tu stranu. Potrebno joj je da stvara ili bar razmišlja o nečemu što nije toliko opipljivo, dok Bik želi dokaze ili učinak. Kada se sukobe, tu niko nikoga ne razume, a isto tako se lako razilaze .

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.