Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kako koji horoskopski znak reaguje na stres i odbijanje?

0 89

Ovan
Kakav god da je gubitak u pitanju ne može da veruje da nije “pobedio”. Ima ideju o sebi kao o pobedniku i njegova mora biti poslednja. Brzo se ljuti, ali brzo i hladi od svega.

Bik
Spolja se ništa ne vidi jer sve je „u redu“ dok unutra kipti od besa koji se lako pretvara u ljubomoru koju nosi dugo u sebi. Dugotrajno nezadovoljstvo zbog gubitka leči hranom i slatkišima.

Blizanci
Dobro, izgubio je, ali će probati opet. I iznova tako dok se ne uveri da je izgubio. Onda će samom sebi da objasni zašto je sve to tako, pa će da napravi omanji restart u glavi i da nastavi dalje.

Lavovi i Rakovi neka se spreme ove nedelje, zvezde su spremile za njih nešto bitno

Rak
Plakaće, u sebi ili ovako, pa će da drami jer je sve upereno protiv njega. Izigravaće žrtvu do te mere da će optužiti sve žive da su krivi za njegov gubitak. Biće besan, razdražljiv i nekontrolisano će vređati.

Lav
Neće priznati poraz ni u ludilu već se ponašati kao da je to sve ok dok se ne povuče u neko sklonište. Onda će se samosažaljevati dok ne istroši svu energiju, a usput će prikazivati sebe kao nekoga ko je iznad situacije.

Devica
Prvo ide samooptuživanje pa potom neka kazna koju sam sebi prepiše jer on mora da se žrtvuje. Naizmenično će se smenjivati anksioznost i kazna, pa će to pokušati da umiri na neki njemu poznat način.

Vaga
Prvo ide impulsivna reakcija i onda kreće borba sa neodlučnošću kako da se postavi. Uvek bira neki lakši put i to obično bude stavljanje „pod tepih“. „Misliću o tome sutra“ je pravi moto jedne  Vage, a to sutra niakda ne dođe jer lako zaboravi na sve.

Škorpija
Sve ga spospada u sekundi, bes, ljubomora, ispaljuje reči bez kontrole i impulsivni planovi koje potencijalno mogu biti deo scenarija za osvetu. I da, sveti se vrlo često, samo što mirno čeka svoj momenat.

Strelac
U momentu će da pobesni, ali će brzo da spusti loptu jer će sve posmatrati na pozitivan način. Neće propustiti momenat nekada u budućnostiu da održi jedno moralno predavanje u vezi sa celom situacijom.

Jarac
Spolja led, unutra vatra koja se ne smiruje. Često će da posloži sve kako bi trebalo, ali pogon uništenja neće mirovati. Imaće dve varijante, da „prespava“ i postavi se mudro i zrelo ili da odmah vrati nekom sadističkom merom koja vređa sve strane koje su učestvovale.

Vodolija
Odigraće mu se u glavi budućnost njegovih reakcija i vrlo verovatno će izabrati neku pacifističku jer zašto bi se bavio drugima? Na kraju, svako ima pravo i slobodu da radi šta hoće, te tako i on.

Ribe
Oplakaće sve, sebe, drugoga, vezu, celo čovečanstvo,  pa će onda da pobegne iz realnosti u neki san, alkohol ili zagrljaj neke rezerve koja ga uvek čeka. Uvek će kriviti sebe bez da uvidi svoje prave greške.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.