Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vikend Devicama pruža priliku da odluče šta žele od ljubavi i veze, dok Strelčevi pokreću stare teme

0 160

Ovan
Partner navodi sve na svoju stranu, a vi nemate energije da se raspravljate. Birate povlačenje i inertnost.

Bik
Glavni zaplet ovog vikenda će biti zbog vašeg samopuzdanja koje je varljivo. Imate snage da se oduprete svojim negativnim osobinama, dok partner bira baš te osobine kako bi vas napao.

Blizanci
Nov početak za ljubavne odnose zahteva i iskrenost, koja je kod vas često upitna. Ne lažete, ali vešto izbegavate direktnu konfrotaciju.

Retro Venera u Blizancima biće najteža za Bikove i Vage, evo i zaštoRak
Ako ništa od svega mogućeg, tokom vikenda birate da se sakrijete od ljubavnih tema. Forsirate neobaveznost i šalu, što će partnera ili simpatiju šokirati i  izazvati sumnju.

Lav
Imate izbor, da budete prvenstveno prijatelj sa partnerom ili da okolišate i budete neuhvatljivi. Ako izaberete prvu opciju, imaćete više uspeha.

Devica
Status samog odnosa zavisi od vas. Ili idete dalje i gradite vezu ili ćete samo zaobići sve zamke odgovornosti.

Vaga
Lako vam je da budete lepršavi i zanosni, specijalno nepoznatim ljudima. Dobro skrivate nesigurnosti zbog izgleda i nekih osobina.

Škorpija
Sve vi vididte i osećate, ali birate da ćutite. Ukoliko ste slobodni ne ulazite u dublje odnose sa onima koji su tu samo kada je zabavno.

Strelac
Neka stara tema može da ispliva u emotivnim odnosima. Ukoliko odete predaleko, pokajaćete se.

Jarac
Kako god vama izgeldalo sada, moraćete još više tema da pretresete sa partnerom. Slobodni Jarčevi imaju odbojsnost prema svim ljubavnim temama.

Vodolija
Potrebna vam je bliskost, ali kroz reči, ne i fizčka. Odličan je momenat da izbacite sve iz sebe što vas u poslednje vreme muči.

Ribe
Povratak nekoga iz prošlosti nemojte dočekati raširenih ruku. Budite čvrsto na zemlji i setite se povređivanja i nepoštovanja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.