Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vage menjaju postepeno sve, dok Strelčeve interesuje samo novac

0 93

Ovan
Možda ste impulsivno odlučili da promenite radno okruženje, ali nema veze, svako menjanje rutine vama prija. Dobro ste raspoloženi.

Bik
Sitan priliv novca vam pomaže trenutno, ali opet niste zadovoljni skroz. Nemate ideju kako da izađete iz začaranog kruga loših primanja, a sada nije ni vreme da o ome mislite.

Blizanci
Neverovatno ste zavedeni idejama i zaljubljenošću, da uopšte ne razmišljate trezveno. Moraćete sami da se disciplinujete.

Naredna nedelja je puna izazova i prepreka za mnoge horoskopske znakove!Rak
Izgubili ste iz vida mnoge osobe, pa sada želite da obnovite kontakte. Neki od njih su se dosta promenili, što će vas baš iznenaditi.

Lav
Morate da razmišljate samo o praktičnim rešenjima jer će vas sustići nezavršena posla iz prošlosti. Ne pravite opet istu grešku.

Devica
Ljubavni partner mnogo leti u visine i zbog toga se nervirate. Nemojte mu/joj nametati svoje mišljenje.

Vaga
Možda ste impulsivno odlučili da promenite radno okruženje, ali nema veze, svako menjanje rutine vama prija. Svadljivi ste i razdražljivi što se prenosi i na posao.

Škorpija
Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog.  Posvetite se više porodici.

Strelac
Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog.  Posvetite se više porodici.

Jarac
Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Razmišljate o povratku staroj ljubavi.

Vodolija
Ništa vam ne unosi radost i ne donosi vam opuštanje kao vaši omiljeni hobiji. Danas će vam oni pomoći da se opustite skroz i zaboravite na brige.

Ribe
Previše se solanjate na sreću, a manje na racionalnost, što vas obično košta neke dobre prilike. Pripazite da i sada ne bude tako.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.