Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rakovi su opterećeni poslom, a Ribe imaju problem sa koncentracijom

0 85

Ovan
Bićete opterećeni ceo dan zbog neke poruke ili razgovora na temu novca, čak će se neki član porodice umešati u sve. Na vama je samo da ne odlučujete pod pritiskom.

Bik
Imate negativne misli u vezi sa time gde i kome pripadate. Niste osoba koja će lako biti deo grupe, ali ipak probajte da ne odskačete i po tom pitanju.

Blizanci
Znate da ste dali svoj maksimum, ali se od vas zahteva još. Partner želi odgovore i to odmah, a vi niste u stanju ni da razgovarate.

Retro Saturn će sve horoskopske znake vratiti u prošlostRak
Opsesija poslom ne jenjava, a vas muče neke tajne koje samo vama deluju velike i grandiozne. Držite noge čvrsto na zemlji.

Lav
Danas ste malo haotični, ali vam to prija. Dosta bitni događaji se odigravaju na polju ljubavi pa samo o tome razmišljate.

Devica
Vaši odnosi sa svima su danas nestabilni. Partner se povlači, a vi se osećate kao da sada morate da rešite to što ne valja između vas.

Vaga
Neko od prijatelja glumi vašeg roditelja i to vas jako nervira. Pokušajte da ne upadate u vatru već oslušnite šta se krije u tom ponašanju jer ono upravo govori o vašim strahovima.

Škorpija
Deluje vam kao da su problem drugi, a ne vi. Međutim, nikada niste sami u tom problemu, tako da bi trebalo da sagledate i svoje postupke.

Strelac
Optužuju vas da se štedljivi na rečima, ali i delima, a istina je da samo vrtite u glavi dve teme: ljubav i novac. Morate da budete iskreni, bar sa partnerom.

Jarac
Rad na sebi nikada ne prestaje, pa svakoga dana stičete neki uvid o grešakama iz prošlosti. Budite objektivni.

Vodolija
Imate jak upliv kreativne energije pa se bacite na posao. Samopuzdanje vam je poljuljano, ali ni to neće dugo trajati.

Ribe
Nema te sile koja će vam povratiti koncentraciju jer vas samo zanima realizacija posla. Previše ste nervozni i to prenosite na partnera.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.