Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Evo šta trenutne planete u Blizancima donose svim horoskopskim znakovima!

0 244

Ovan
Dobijate veliku količinu energije da započnete neke pregovore ili „oporavite“ neku narušenu komunikaciju. Moguća su kraća putovanja, najviše zbog zabave i uživanja.

Bik
Bacate se na konačno planiranje finansijskih troškova. Imaćete nekoliko izvora prihoda iz kojih ćete moći da crpite novac za ove planirane akcije.

Blizanci
Nećete zatvarati usta, a ni vaditi telefon iz ruku.  Pozivi za izlaske i zabavu neće zafaliti, a tokom ovog period ćete imati priliku da pokažete svoje najbolje osobine.

Sunce uskoro prelazi u znak Blizanaca, evo šta traži od nas

Rak
Imaćete priliku da otkrijete svoje strahove i i da ih jasno iskažete. Pripazite na zdravlje, specijalno šake, ramena i disajne organe.

Lav
Udvostručiće vam se broj izlazaka i ljudi koje ćete upoznati. Pružite priliku sebi da flertujete bez obaveza.

Devica
Započećete pregovore ili ćete dobiti ideju o novim poslovima. Najveću energiju ćete utrošiti u polje karijere.

Vaga
Nove prilike i šanse za neke poslove kao i putovanja će biti izražene u ovom periodu. relizaciju tih planova očekujte tek kasnije.

Škrorpija
Do vas će stizati dosta različitih informacija koje će se većinski ticati novca i dugova. Moguće su neke udružene kupovine sa partnerom.

Strelac
Nova veza ili veze mogu da se dese tokom boravka ove dve planete u znaku Bliazanaca. Oni koji su u stabilnijim odnosima sada moraju da porazgovaraju o odnosu i očekivanjima.

Jarac
Pruža vam se prilika da rešite loše odnose na poslu kao i neke zdravstvene probleme. Slobodno pristupite racionalno, ovaj tranzit to i podržava.

Vodolija
Podići će vam se samopouzdanje, pa ćete  moći da uživate u svim oblicima zabave. Zauzeti će početi da razgovaraju na nekom višem nivou sa partnerom, dok slobodne očekuje mnogo zabave i flerta.

Ribe
Otvoriće se nekoliko mogućosti da rešite neke porodične probleme, najpre kroz otvoren razgovor. Očekujte goste, specijalno one sa puta.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.