Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnove očekuje vikend pun emotivnog naboja, dok su Vodolije zainteresovane za nekog novog

0 117

Ovan
Neki preemotivni razgovor tokom subote može obeležiti ceo vikend. Želite sve odjednom i želite da to bude savršeno. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju potrebu da se osame i saberu sve utiske.

Bik
Površno pristupate ljubavnim temama i zbog toga se dobro osećate. Slobodni Bikovi čekaju neke poruke i pozive, dok paralelno flertuju sa više osoba.

Blizanci
Zanesenost lepim dešavanjim na polju ljubavi ovog vikenda ništa ne može da promeni. Slobodni maštaju i bacaju “udice”.

Neptun je prelepi zavodnik koji nas za čas uvede u svet mašte i iluzijeRak
Vikend pred koji je pred vama će vas naterati da izađete iz svoje zatvorenosti i konačno kažete šta želite od partnera. Slobodni Rakovi kopaju po imeniku i prisećaju se lepih trenutaka.

Lav
Želite iz korena da promenite svoj odnos prema emocijama pa olako padate pod uticaj nekih osoba iz prošlosti kako bi sebi dokazali da ste pobedili sebe i tu osobu. Zapravo vam je potrebno da prevaziđete strah od nedovoljnosti.

Devica
Prepustićete se strastima pa ćete posle da se pitate gde vam je bila glava, a odgovor je jasan – u maštarijama koje ova strast lako budi. Racionalnost ostavite za kasnije.

Vaga
Koliko god bude teška komunikacija sa partnerom tokom subote već u nedelju sve dolazi na svoje. Ne povlačite se i ne paničite. Singl pripadnici ovog znaka žele pažnju neke zauzete osobe.

Škorpija
Očekuje vas vikend obeležen jakim nabojem, emotivnim i seksualnim. Od partnera očekujete da se „potčini“ i uradi sve što ste zamislili. Pazite se da ta igra ne donese neke nove probleme u vezi.

Strelac
Nalet strasti vas može uvući iznenada u neku kraću vezu koja može biti vrlo intezivna. Od ovog kratkog i neočekivanog ljubavnog dešavanje ne možete očekivati puno sem da uživate u trenutku.

Jarac
Vreme je da popustite svima i sebi i partneru, pa tako utonete u potpuno prepuštanje. Slobodni će se posvetiti sebi i prestati da se samosažaljuju.

Vodolija
Bavićete se nečim što predstavlja prepreku na putu u vašoj vezi, a i moraćete da emocije izražavate jasnije i direktnije. Slobodne Vodolije su zainteresovane za nečijeg prijatelja/prijateljicu, pa za sada samo osmatraju.

Ribe
Subota je vaš dan. Sve ono lepo i nežno daćete partneru, koji će vam uzvratiti najbolje moguće. Slobodne Ribe nemaju jasne granice naspram simpatije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.