Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Retro Venera u Blizancima biće najteža za Bikove i Vage, evo i zašto

0 143

Vaga
Vagama je najbitnije da nema svađe i da budu okružene mirom. Sam znak vlada skladom i diplomatijom, pa će u svakoj kritičnoj situaciji biti ti koji gase vatru. Svakoga dočekuju sa osmehom i nemaju zadnje namere u odnosima. Pune su pozitivne energije,  a najveće zadovoljstvo im je tuđi osmeh.
Venera u Blizancima i to u retro hodu doneće pripadnicima ovog znaka veliku konfuziju. Neće imati jasan uvid u ljubavnim odnosima, a lične granice će biti ispomerane. Potrebno je osloniti se na Vaginu racionalnost i pažljivost, jer ovi aspekti mogu poljuljati sigurnost i verodostojnost svih izgovorenih reči. Specijalan oprez će biti potreban u domenu planiranja.

Retro Venera u Blizancim stiže i ovo su zamke koje nam sprema

Bik
Kada upoznate jednog Bika shvatite da svakom pristupaju sa određenom količinom pristojnosti i topline. Oni nisu preterano željni pažnje, ali uvek znaju kako da reaguju , a da ne povrede drugu stranu. Pristupaju sa puno razumevanja, čak i kada situacija ne ide na njihovu ruku. Izuzetno su dobri prijatelji na koje uvek možete da se oslonite.
Bikovi vole da igraju na sigurno, a retro Venera u Blizancima to ne dozvoljava. Moraće da preispitaju sve svoje vrline i mane, pa da iste uporede sa nekim ponašanjem u prošlosti. Granice i dejstvo tuđih reči su sada poprilično oslabljene, pa je potrebno igrati samo na sigurno.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.