Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Retro Saturn će sve horoskopske znake vratiti u prošlost

0 134

Ovan
Biće prepreka na poslu, ali to bi trebalo da vas osnaži da nastavite dalje da se borite. Zahtevaćete redefinisanje odnosa u kojem ste, pa makar to značilo kraj.

Bik
Bićete motivisani da vrednije radite na planovima i promenama. Saturn će vas sprečiti da odustanete.

Blizanci
Konačno ćete morati da pokažete svoju ranjivu stranu i da priznate sebi i partneru da niste savršeni. Potrudite se da se što više otvorite, bez prepreka.

Retro Jupiter u Jarcu vraća u prvi plan pitanje novca i zarade

Rak
Moraćete da preuzmete odgovornost za vezu u kojoj ste podjednako kao i partner. Mnogi Rakovi će se naći pred izazovima  tako  da će biti pitanje opstanka veze u prvom planu.

Lav
Svakodnevne aktivnost i disiplina će biti vaš ključ uspeha. Trenutno se nalazite između dve faze u partnerskim odnosima, ukoliko budete istrajni bićete nagrađeni.

Devica
Sve Device će osetiti prodrmavanje temelja samopouzdanja, specijalno u emotivnim odnosima. Potrebno je osvestiti strahove i nemogućnosti.

Vaga
Mnoga pitanja koja se tiču porodice će sada morati da se razreše definitivno. Novi počeci su sigurni, samo je bitno ostaviti prošlost iza sebe.

Škorpija
Morate da pronađete način kako da izgovorite sve što želite bez straha. Mnogi će imati poteškoća u odnosima sa najbližom okolinom.

Strelac
Zaštitite svoje samopouzdanje i uradite sve što možete kako biste osnažili strpljivost. Morate da štedite, pa i ako to znači da ćete morati da radite loše plaćen posao.

Jarac
Vama će saturn poljuljati sve aspekte života. Ovo je pravo vreme da preokrenete to u svoju korist tako što ćete napustiti stare navike.

Vodolija
Retrograni Saturn iskoristite tako što ćete otpustiti sve svoje blokade i strahove. Mnogi će morati da rade na svojim unutrašnjim strahovima temeljnije nego inače.

Ribe
Neće ići sve kako ste planirali, ali to je još jedna lekcija koju morate da naučite. Neki rastanci su neminovni, specijalno prijateljski.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.