Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Narednih godinu dana, ova dva horskopska znaka ćete teško odvesti pred oltar!

0 56

Blizanci
On sve shvata neozbiljno i ponaša se kao dete. U stanju je da uđe u tri paralelne veze, samo da ne bi u jednoj morao da bude ozbiljan i odgovoran. Spreman je da se kocka sa vremenom i nečijim strpljenjenm samo da ne ulazi u bliskost i intimu preko njegovih zamišljenih granica. Blizanac svet i život shvata neozbiljno i gleda sve kroz ružičaste naočare.
Uvek će sve okrenuti na šalu, a ako postane gusto, pokušaće drugu stranu da ubedi da je njegov način bolji i lakši. Često ostaju sami i van braka jer podsvesno misle da nisu dovoljni i vredni pažnje.

Retro Venera u Blizancim stiže i ovo su zamke koje nam sprema

Strelac
Večitog avanturistu je teško uterati u ozbiljno posvećivanje bilo čemu, specijalno vezi. Željni su zabave i život posmatraju kao veliku žurku koja ne prestaje. Ukoliko pokušaju nešto ozbiljnije brzo im dosadi i beže od odgovornosti kao da je bolest. Konstantno imaju strah od veze ili braka jer to vide kao zatvor i nešto konačno, mesto  gde se život i zabava završavaju.
Poprilično su neozbiljni i nezreli, a ona koja uspe da se probije do njihove suštine videće tamo osobu koja nije načisto sa svojim željama.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.