Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Maj će biti mesec seksa za ove horoskopske znakove

0 177

Rak
Kod Rakova je odavno uzbudljivo, samo sada će morati da se potrude malo više kako bi shvatili da ono što im je najpotrebnije to je seks. Maj donosi mnogo mogućnosti za strast i požudu, a neće izostati ni avanture koje ih začikavaju non stop. Tajne prepiske mogu da se pretvore u nešto mnogo interesantnije nego što izgleda na prvi pogled.

Retro Venera u Blizancim stiže i ovo su zamke koje nam sprema

Strelac
Već smo spominjali da kreće period u kome će Strelčevi biti najsrećnije ruke. Ovo se svakako odnosi i na seks. Biće nepristojnih ponuda, a ono što je sigurno je to da  Strelčevi neće moći da se odluče kome da se okrenu. Ne bi trebalo da iznenadi ni mogućnost paralelnih veza, kratkih strastvenih avantura i mnogo flerta.
Do kraja maja zabava je zagarantovana.

Lav
Lavovi su imali pomalo turbulentan period i sada žele da se opuste skroz. Trebalo bi da se prepuste, partneru ili simpatiji jer će imati dosta mogućnosti na ovom polju. Problemi libida su sada prošlost, a ono što donosi ovaj period jeste prilika da se otpusti ta energija. Neki pripadnici znaka će imati veoma vatrenu avanturu sa nekim osobama iz prošlosti što će takođe, razrešti dilemu da je li ljubav ili samo strast u pitanju.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.