Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mnogi horoskopski znakovi će pozitivno reagovati na tranzitni Merkur u Biku

0 170

Ovnove  Merkur u Biku podstiče na razmišljanje o novcu, razmišljaće o kraćim putovanjima ili češćim susretima sa prijateljima. Ovaj tranzit nesumnjivo donosi bolju situaciju na polju svakodnevnice.

Bikove stavlja u poziciju razmišljanja  o samima sebi, o novcu koji ulažu u sebe, dok neko novo poznanstvo može postati nešto više od ovoga što je sad.

Blizancima donosi bavljenje svojim podsvesnim, neki duži put u inostrastvno ili rešavanje nekih koja se tiču pitanja doma i porodice.

Merkur uskoro ulazi u znak Bika, konačno ćemo obuzdati haotičnu svakodnevnicu!

Rakovima preusmerava energiju sa posla i karijere na polje zarade novca putem nove pozicije, naplatu projekata ali povezivanje kroz neke grupe ili kroz prijatelje.

Lavovima donosi komunikaciju, pregovore ili aktivaciju po pitanju polja karijere i statusa,  može doneti i novac putem nekog posla ili zaradu koja se čekala malo duže.

Devicama donosi neko usavršavanje, promenu na polju samopouzdanja i uverenja, spajanje ugodnog s pogodnim kao što je odlazak na službeni put uz dozu uživanja.

Vagama donosi neke tajne i mistične razgovore, bilo da je partner u pitanju ili ne. Otvara se tema seksa kroz čisto uživanje i prepuštanje.

Škorpijama daje mogućnost stabilizacije komunikacije sa partnerom kao i moguće uspešne javne nastupe.

Strelčevima smirivanje i potrebnu rutinu kroz posao i zdravlje na prvom mestu, dok komunikacija sa partnerom dobija mirniji ton.

Jarčevima inicira malo više provoda, pozive na zabavu i neobaveznu komunikaciju. Pozivi mogu biti upućeni od strane kolege ili nekog sa kim sarađuju.

Vodolijama donosi kraća putovanja koja imaju veze sa porodicom, neki potencijalni gosti upravo stižu ili neko vraća novac.

Ribama se uvećava i stabilizuje komunikacija s najbližom okolinom, biće više dopisivanja i pregovora, a izvesno je neko kraće putovanje koje povezano sa zabavnom I uživanjem.

Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.