Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za maj 2020. godine

0 365

U maj ulazimo malo rasterećeniji nego što smo bili prethodnih mesec dana. Aspekti na nebu nas okreću ka temama egzistenicije i zarade.

Prvo sa čime ćemo se boriti su aspekti Merkura u Biku koji nas upravo upućuju na korigovanje svakodnevnice, promene režima ishrane, ali i saradnje na radnom mestu. Moguća su zaustavljanja i nagli preokreti planova, kao i neobičniji kontakti.

Venera tokom sredine meseca menja svoj pravac kretanja kroz znak Blizanaca i kreće retro, što će se najviše odraziti na polju ljubavi, ali i finansija.

Biće pucanja veza, vraćanja bivšim ljubavima, ali kako Venera prima kvadrat od Neptuna biće sve zamagljeno i nepotpuno, bar što se komunikacije tiče. Venera će ići retro do kraja juna, pa tek nakon toga ćemo moći da sagledamo sve mnogo jasnije. Ovaj period je najbolje iskoristiti za sagledavanje naših unutrašnjih procesa i dosadašnjih emotivnih uvida.

Zvezde naredne nedelje donose niz promena, ali i pritisaka od strane autoriteta!

Istovremeno, kada Venera krene u retro hod, Saturn isto zaokreće sa prvog stepena Vodolije, unazad. Do početka jula očekuje nas hod kroz znak Vodolije, a onda se ponovo vraća u Jarca, odakle će opet praiti iste aspekte kao u martu. Do jula bavićemo se temom povezivanja i saradnje, razmišljaćemo o unapređivanju konatakata, kao i potencijalno samostalno pokretanje posla. Od jula se vraćamo na stare teme, specijalno na globalnom nivou.

Promena znaka Marsa nas isto očekuje sredinom meseca. Prelaskom u znak Ribe naša energija će opasti. Trudićemo se da što manje trošimo energiju na ono realno, a više ćemo se potrošiti na beg od stvarnosti. Mars u Ribama ima tendenciju da se okrene ka
spritualnim i duhovnim temama, ali isto tako i pojačava potrebu za alkoholom i lekovima.

izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.