Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svi horoskopski znakovi će doživeti određenu vrstu transforamcije, evo i kako!

0 91

Ovan
Očekuje vas promena prioriteta. Postoji mogućnost da dobijete ili izgubite moć i uticaj na poslu .

Bik
Transformacija nekih planova će sigurno uslediti. DObićete i nove ideje koje će uticati na vaše buduće korake u karijeri.

Blizanci
Moguća su hronična oboljenjenja, nasilan seks, borba za moć i transformacije kroz gubitke novca ili partnera.

Pluton se sprema za retro hod, evo šta nam donosi

Rak
Dirketni hodom Plutona imaćete osećaj da partner ima neku moć nad vama, a opet s druge strane će tražiti od vas konstantnu pomoć. Traži se transformacija vašeg odnosa prema vezama i braku.

Lav
Dobijate nove zadatke po pitanju zdravlja. Potrebno je da transformišete svoju svakondevnicu i promenite navike iz korena.

Devica
Pokrenite svoju uspavanu kreativnost i počnite d ase bavite ličnom transforamcijom. Pod ovim aspektom je moguće trudnoća.

Vaga
Sve što je bilo skrivano unutar porodice sada će biti otkriveno. Neki će imati proširenje porodice.

Škorpija
Biće potrebno da se promeni vaš način komunikacije. Promena načina razmišljanja i slom ega je vrlo izvestan.

Strelac
Lična energija i novac će rasti ili neće, sve zavisi kakvo je stanje bilo tokom retro hoda. Ukoliko ste na primer , štedeli, sada će se otvoriti nove mogućnosti za nove novčane prilive.

Jarac
Otkrićete na šta ste sve uzaludno trošili energiju. Sa tim saznanjem krenućete u nove poduhvate sa potpuno novom, transformisanim pogledom na život.

Vodolija
Kod vas se odigrava duhovna transformacija koja direktno uitče na psihu. Otvaraju se nove mogućnosti za čišćenje dubokih strahova.

Ribe
Možete očekivati gubitke i dobitke kroz prijatelje. Relaizacija nekih planova mora da pretrpi reorganizaciju i transformaciju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.