Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svi horoskopski znakovi će odreagovati na Mlad Mesec u Biku, evo i kako!

0 268

Ovan
Poljuljani su vam temelji samopuzdanja i vere u pozitivne ishode. Ne izazivajte partnera rečima i delima.

Bik
Ova lunacija u vašem znaku donosi potrebu za opuštanjem koje nećete moći do kraja da izvedete. napetost vreba zbog zdravstvenh
problema i sumnji u partnera.

Blizanci
Moraćete da se oslobodite strahova vezanih za bliskost i intimu i da popustite u partnerskim odnosima. Nervirate se zbog planova koje ne možete da ispunite sa partnerom jer se on povlači.

Rak
Želite definisanje statusa u vezi ili braku. Što više budete pritiskali, to će partner sveviše da se povlači, a može da se desi ida raskine.

Lav
Planovi koje pravite mogu biti poprilično izazvani i opozvani poslom i obavezama. Neki problemi vezani za odnose, koje niste rešili u prošlosti, vas sada uznemiravaju.

Devica
Krijete strahove u vezi sa krajnjih ishodom veze u kojoj ste, a spolja glumte hladnoću i opuštenost. Otvarate novo poglavlje u samom odnosu koje može biti turbulentno.

Vaga
Burno je u polju ljubavi, ali to su lekcije koje morate da naučite. Na klacakalici je sve, pazite šta pričate i koji ton koristite.

Škorpija
Zbog posla ste tenzični i to prenosite na ljubavni odnos. Moguće su rasprave zbog vaše odsutnosti, pa budite malo taktičniji i nežniji prema partneru.

Strelac
Ukoliko ste tek ušli u vezu ne forsirajte ništa jer će se neslavno završiti. Potrebno da na odnosu radite svakodnevno i da prihvatite sve prepreke.

Jarac
Prekretnica u domu vas tera da se povučete skroz iz društvenih događaja. Postoji mogućnost da se pojavi neki iz prošlosti koga biste mogli da oterate svojom hladnoćom.

Vodolija
Ukoliko ne želite da požurujete ništa, onda nemojte forsirati priču o nekim bolnim temama. Pružite partneru sigurnost otkrivajući neke svoje strahove.

Ribe
Moguće su svađe baš zbog toga što ste samo okrenuti ka novcu i zaradi. Niste u stanju trenutno da pružite drugima mnogo, pa se zbog toga stvara tenzija.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.