Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovim horoskopskim znakovima će biti potrebna veća podrška tokom trajanja karantina

0 78

Škorpija
Škorpija je prva u intezitetu i naboju, pa to lako utiče na nervni sistem. Svaku emociju proživljavaju dubinski, a skloni su i depresiji. Kada upadnu u svoju negativnu fazu teško se iz nje čupaju. Njima ćete videti na licu kada nešto nije u redu.
Tokom trajanja pandemije neće im biti teško da se izoluju, ali pošto su im sada mogućnosti ograničene, ipak će im teško pasti što nemaju gde da izbace iz sebe strah i paniku. Zbog ovoga, moraće da porazgovaraju sa nekim od poverenja iz kuće ili od prijatelja, kako bi što lakše podneli ograničenja.

Ribe
Senzibilne Ribe reaguju na svaku promenu. Teško im je da ostanu prisebni, a tuđe emocije prikupljaju u sebe kao sunđer. Smatraju da su uvek žrtve nekih nemilih događaja, pa često se povlače u sebe. Upravo ovaj momenat ih čini još ranjiivjima i ako problem ode predaleko pretvara se u hronično stanje.
Ribe će večinu vremena provesti u omiljenim aktivnostima, koje ne uključuju druge, ali će se isto tako toliko uljuljkati i zavarati, da neće moći racionalno da prosuđuju.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.