Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi suzbijaju nesigurnost, dok Škorpije ne bi trebalo da paniče

0 93

Ovan
Trese vas nesigurnost u vezi sa ciljevima koje ste postavili. Nemojte ignorisati svoje sumnje, ali isto tako nemojte ni preterivati u konstantnom zastrašivanju sebe jer ćete samo umanjiti svoj potencijal.

Bik
Strpite se, nagrada za uloženi trud će stići, samo ne posustajte. Slobodno se bacite na planiranje i detaljisanje.

Blizanci
Pažnja vam je usmerena na neku disharmoničnu porodičnu dinamiku koja vam ometa svakodnevni život. Otvorena je neke stara „rana“ od koje vešto bežite, a upravo vam ona stvara dodatne nesigurnosti u životu.

Nova nedelja donosi pojačanu impulsivnost i preterivanja!Rak
Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu, partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izabci iz takta i da zaključujete besni.

Lav
Hteli ste brzo rešenje ali je ispalo tako da ne znate kuda i šta dalje pa vas to povlači u apatiju. Bežite od negativnih misli i dan provedite u čitanju i opuštanju.

Devica
Želite da se posvetite nekom hobiju ili poslu sa strane, pa vam padaju na pamet genijalne ideje. Nemojte da odustajete, na pravom ste putu.

Vaga
Poslovno imate velike planove, ali vam se mešaju osećanja i mislite da niste do kraja sve osmislili. Pitanje  iz prošlosti se poteže u kući i kroz partnerski odnos.

Škorpija
Ukoliko sebe prvenstveno shvatite ozbiljno onda možete da očekujete i da drugi to urade. Ne paničite zbog sitnica, već se usredsredite na glavni cilj.

Strelac
I pored svih osetljivosti i razdražljivosti moći ćete da odredite lične prioritete. Upravo ti prioriteti će vam ojačati samopuzdanje koje vam je potrebno kako biste se bavili nekim ličnim pitanjima.

Jarac
Dodatni razgovori ili samo vaša razmišljanja o poslu će vam danas zadati brige. Neki detalji nisu definisani i čekate još uvek da vidite gde ste kada je vaš rad u pitanju.

Vodolija
Opterećenje zbog posla jenjava, a neko iz bliže okoline vam povereva tajnu koja vam unosi nemir. Razmišljate o povratku staroj ljubavi.

Ribe
Raspoloženi ste za druženja i stvaranje novih kontakata. Imate nerealne planove  u vezi sa novcem.

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.