Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za april 2020. godine

0 333

Ulazimo u mesec sa turbulentnim aspketima.
Na početku, spajaju se Mars i Saturn u znaku Vodolije što će stvoriti sukob, prvenstveno u nama samima. Imaćemo veliku potrebu da se pokrenemo, da odemo, da radimo nešto drugačije, ali to neće biti moguće. nakon njihovog sudara očekuje nas kvadrat koji će i Saturn i Mars primiti od Urana, što može izazvati impulsivne reakcije i nestabilnost u svakom smislu. Uran u Biku ide ka tome da skroz izmeni sisteme, pa će uspomoć Marsa i saturna upravo tokom arpila krenuti u tu promenu. Ključ za celokupnu situaciju je prilagođavanje.

Naredna nedelja donosi jake aspekte, ali i stabilizaciju!

Druga planetarna promena u aprilu je prelazak Venere iz znaka Bika u znak Blizanaca. Ove godine nas očekuje i retro hod Venere u Blizancima pa će se zbog toga zadržati u ovom znaku sve do avgusta. Venera u Blizancima i ne pogoduje baš ljubavnim odnosima, sem ako nisu paralelne veze i usputni flert u pitanju. Ovaj položaj Venere će nas postaviti u pomalo nezgodnu situaciju zbog finansija, jer znak Blizanaca nije štedljiv, što će u narednom periodu biti potrebno.
Što se tiče ljubavnih tema, mesec april je promenljiv. Venera traži lakoću i neobaveznost, a Mars u Vodoliji bi da istražuje. Kako smo u neobičnoj globalnoj situaciji, pa je kontakt smanjen, biće dosta izazova na polju veza i brakova. Mnoge veze će pući, a ostaće samo one koje su vredne truda i koje imaju čvrstinu.
Sredinom meseca, 12. aprila očekuje nas prelaz Merkura iz sanjivih Riba u impulsivnog Ovna. Ovo daje malo pozitivniji uvid na polju komuniakcije, administracije, dogovora, ali i informacija. Protok će biti ubrzaniji, brže ćemo rešavati neke prepreke, a tada možemo da očekujemo i jasniju sliku na globalnom nivou.
Pre nego što Merkur promeni znak očekuje nas Pun Mesec u Vagi i to osmog aprila. Ova lunacija će staviti naglasak na vezama i partnerskim odnosima. Pre nego što se desi atmosfera će biti napeta i nestabilna. Kako taj Mesec prima disharmonične apskete, mnogi će želeti da se na silu oslobode nekog tereta, kojeg će videti u partnerima.
Očekuje nas mesec prilagođavanja, tokom kog bi najbolje bilo da vežbamo strpljenje i da boravimo u tišini najviše.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.