Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mars u Vodoliji je veliki buntovnik i inadžija! Evo šta nam donosi!

Krajem meseca, tj 31. marta očekuje nas prelaz planete koja vlada borbom i snagom , iz znaka Jarca u znak Vodolije.

0 185

Sam Mars predstavlja borbu, protiv nekoga ili pretiv neke ideje. Marsova energije nema „inteligenciju“ te su te akcije obojene surovom silom koja vuče napred, kakav god rezultat na kraju bio. U Vodoliji, on predstavlja borbu za ideju, anarhizam na nekom progresivnom nivou, bez reda i plana. U Jarcu predstavlja jaku volju i izdržljivost koja daje rezultate nakon određenog vremena.
Krajem meseca, tj 31. marta očekuje nas prelaz planete koja vlada borbom i snagom , iz znaka Jarca u znak Vodolije.

Koji horoskopski znak najlakše podnosi izolaciju?

Kada Mars bude promenio znak , susrešće se sa svojim najvećim neprijateljem, Saturnom u Vodoliji. Sve ovo će doprineti tome da poraste tenzija i da se nakupljena energija pretvara u vulkan koji samo što ne eksplodira.
Tokom narednih dana očekuje nas podizanje tenzije, potreba za borbom, sa nekim ili sa sobom, biće nesanica i brige.

Mars u Vodoliji utiče na sveukupno društvo, daje nove uvide i pomera granice formalnog. Bićemo prinuđeni da se menjamo, kroz povezivanje i saradnju. Ono što je negativna strana ove pozicije Marsa je to što je veliki buntovnik i što nekada teško prati i poštuje pravila. Međutim, kako nas očekuje spajanje Marsa i Saturna ovo neće proći nekažnjeno. Saturn blikora nekontrolisanu energiju Marsa i vraća je na pravi put.

Takođe ova pozicija Marsa traži intelektualno povezivanje, biće izražena potreba za učenjem i otkrićima, tako da će nesumnjivo doneti proboj na mnogim poljima, specijalno naučnim.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.