Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mars u Vodoliji je veliki buntovnik i inadžija! Evo šta nam donosi!

Krajem meseca, tj 31. marta očekuje nas prelaz planete koja vlada borbom i snagom , iz znaka Jarca u znak Vodolije.

0 84

Sam Mars predstavlja borbu, protiv nekoga ili pretiv neke ideje. Marsova energije nema „inteligenciju“ te su te akcije obojene surovom silom koja vuče napred, kakav god rezultat na kraju bio. U Vodoliji, on predstavlja borbu za ideju, anarhizam na nekom progresivnom nivou, bez reda i plana. U Jarcu predstavlja jaku volju i izdržljivost koja daje rezultate nakon određenog vremena.
Krajem meseca, tj 31. marta očekuje nas prelaz planete koja vlada borbom i snagom , iz znaka Jarca u znak Vodolije.

Koji horoskopski znak najlakše podnosi izolaciju?

Kada Mars bude promenio znak , susrešće se sa svojim najvećim neprijateljem, Saturnom u Vodoliji. Sve ovo će doprineti tome da poraste tenzija i da se nakupljena energija pretvara u vulkan koji samo što ne eksplodira.
Tokom narednih dana očekuje nas podizanje tenzije, potreba za borbom, sa nekim ili sa sobom, biće nesanica i brige.

Mars u Vodoliji utiče na sveukupno društvo, daje nove uvide i pomera granice formalnog. Bićemo prinuđeni da se menjamo, kroz povezivanje i saradnju. Ono što je negativna strana ove pozicije Marsa je to što je veliki buntovnik i što nekada teško prati i poštuje pravila. Međutim, kako nas očekuje spajanje Marsa i Saturna ovo neće proći nekažnjeno. Saturn blikora nekontrolisanu energiju Marsa i vraća je na pravi put.

Takođe ova pozicija Marsa traži intelektualno povezivanje, biće izražena potreba za učenjem i otkrićima, tako da će nesumnjivo doneti proboj na mnogim poljima, specijalno naučnim.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.