Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jarčevi sumnjaju u sebe, dok Lavovi moraju da budu taktičniji

Dnevni horoskop za 25. 03. 2020.

0 80

Ovan
Puni ste kreativne energije, a da toga niste ni svesni. Ukoliko ste nervozni odvucite pažnju sebi nekim hobijem.

Bik
Osećaćete se ranjivo pa ćete se ili povući u sebe ili ćete pokazati to nekome kome verujete. Poveravajte se samo onima koji su uz
vas uvek.

Blizanci
Ukoliko osećate da nešto ne možete da uradite sami, zatražite pomoć .Zvezde su tranutno vašoj strani, iskoristite sve šanse.

Pazite se Ovnova baš zbog ovih osobina

Rak
Potpuno ste okrenuti partnerskom odnosu, što kroz komunikaciju što kroz fizički kontakt. Finansije su malo na čekanju, nema potrebnog priliva, ali vi to kompezujete kroz emotivni život.

Lav
Od vas se zahteva sada da porazmislite detaljno o svojim daljim potezima. Na pružajte nikome preko svojih granica iako mislite da
možete.

Devica
Igrate na kartu svoje ranjivosti dok drugi ne popuštaju tako lako. Neko iz prošlosti preti da postane neprijatelj.

Vaga
Malo ste razdražljiviji nego inače pa tražite pažnju, specijalno od partnera. Potrebno vam je da se osećate sigurno, a to jedino
možete ako se sami potrudite.

Škorpija
Osnaženi ste da razgovarate o onome što zapravo želite u trenutnim odnosima. Da li će to biti razgovor sa partnerom ili sa nekim bitnim zavisi od toga šta želite.

Strelac
Bez obzira koliko set otvoreni i iskreni, nekim rečima ipak povređujete druge. Pripazite na razgovor koji ćete povesti sa roditeljima.

Jarac
Na trenutak ćete sumnjati u svoj uspeh i put kojim želite da idete. Ovo samo znači da ste precenili sopstvene mogućnosti i da morate da usporite.

Vodolija
Otkrićete neke strahove i rane u vezi sa nekim pitanjem koje vas muči, a tiče se i partnera. Kada budete olakšali dušu dobićete ideju kako da razrešite neke dileme.

Ribe
Nervirate se zbog novca i to jako utiče na vašu najbližu okolinu. Preuzmite odgovornost za sopstvene postupke i odluke, pa tek onda krivite druge.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.