Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bikovi trenutno loše procenjuju, a Vodolije dobijaju nesvakidašnju šansu

Dnevni horoskop za 24. 03. 2020.

0 77

Ovan
Trenutno dajete sve od sebe na polju posla i želite da izgurate do kraja meseca kako biste pronašli vremena za sebe. Brinete zbog partnerovih problema sa novcem.

Bik
Loša vam je procena finansijske situacije, pa nemojte donositi bitne odluke danas. Moguće su svađe u partnerskim odnosima.

Blizanci
Morate da odustanete od ideje da samo vi možete sve, a da vam drugi odmažu. Partner želi na silu da istera svoje.

Evo šta će Mlad Mesec u Ovnu doneti svim horoskopskim znakovima

Rak
Spremni ste da donesete bitne odluke, a za to imate podršku najbližih. Partnerski odnosi su na klackalici.

Lav
Loša komunikacija u partnerskim odnosima se ponavlja i ne znate šta da učinite povodom toga. Odredite prioritete pa tek onda odlučite.

Devica
Odlično se osećate jer ste uspeli da pobedite neke od svojih strahova. Odnosi u kući su još uvek zategnuti.

Vaga
Skloni ste romantičnom raspoloženju pa vam se čini da svako kome se obratite ima neke pretenzije naspram vas. Pokušajte da ne preterujete sa iscrpljivanjem.

Škorpija
Podložni ste padanju na provokacije pa ako ste preosetljivi, izbegavajte rasprave i duge razgovore danas. Mogući su stomačni problemi.

Strelac
Bez obzira što trenutno znate šta želite od partnerskih odnosa, pokušajte da ne letite pred rudu. Puni ste energije koju retko ko može da isprati.

Jarac
Osećate neku težinu danima, ali već od danas to se menja. Dolazite do rešenja i znate šta da radite, specijalnu u ljubavnim odnosima.

Vodolija
Dobijate priliku da nenasilno i smireno saopštite šta želite. Samopouzdanje vas čini pristupačnijim za saradnju, pa iskoristite to.

Ribe
Preosetljivost vas danas čini sumnjičavima i to se odražava na vaše ponašanje u potpunosti. Suzdržite se impulsivnih reakcija i poteza.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.