Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Naredna nedelja je puna izazova, ali ipak izaberite da ostanete kod kuće!

0 99

Ova nedelja započinje ulaskom Saturna u znak Vodolije. Saturn u Vodoliji donosi okupiranost pojedinca sopstvenim problemima, ponajviše finansijskim.

Ponedeljak započinjemo prelaskom Meseca u znak Ovna, gde će odigrati i nova Lunacija, Mlad Mesec. Ova aspektura će snažno delovati, kako na pojedinaca, tako i da ostale. Bićemo u ubrzanju, impulsivnost će biti na vrhuncu, a mlađi ljudi će preuzeti brigu o drugima. Ovo je nov početak, takoreći restart svega dosadašnjeg, što potvrđuje i Saturn u Vodoliji.

Očekuje nas Mlad Mesec u Ovnu, evo šta nam donosi

Jupiter i Mars u blizini Plutona nagoveštavaju čvrstu ruku vlasti koja će sprovoditi sve potrebne mere, kako bi se održala disciplina i zakon. Mogući su jaki naleti dosade i panike

U utorak i sredi smo pod dejstvom Mladog Meseca pa ćemo ili biti razdražljivi i nervozni ili pod uplivom nove, jače energije, pa ćemo se baciti na rad.

Četvrtak i petak donose malo mirniju situaciju, te kada Mesec bude prešao u znak Bika, stvoriće se mogućnost da se okrenemo stvarima koji nas čine stabilnim i zadovoljniji. Harmonični aspekti Meseca i Venere, koji će se povezati sa stelijumom u Jarcu, donose naše mirenje sa situacijom i stabilnije sprovođenje discipline.

Nove potrebe za informacijama, teško podnošenje smanjenog kretanja će rezultirati pojačanom komunikacijom i druženja, ovaj put putem telefona. Petak i subota donose Mesec u Blizancima, kada konačno popustiti tenzija zbog izolovanosti, jer ćemo se okrenuti šali i duhovitom pristupu svemu.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.