Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Evo šta će Mlad Mesec u Ovnu doneti svim horoskopskim znakovima

Lunacija će se odigrati 24.marta

0 156

Ovan
Posvetite se sebi na pravi način. Ovo je pravi momenat da vežbate strpljenje i malo „mekši“ pristup kada komunicirate sa drugima.

Bik
Ako vas muči neka zavisnost (alkohol, hrana, cigarete) sada je pravo vreme da okrenete novi list i ostavite sve. Ne dozvolite da strahovi vladaju vama.

Blizanci
Moraćete da se izborite sa svojom potrebom da bežite čim nešto nije zanimljvo ili zahteva ozbiljnost. U ovoj borbi možete izgubiti nekog prijatelja zbog teških reči.

Rak
Očekuje vas naglo odrastanje. Ukoliko bežite od odgovornosti sada to može da vam se obije o glavu.

Lav
Moraćete da odbranite sva svoja uverenja jer ćete biti opasno izazvani i to od strane nekog neugodnog autoriteta. Na testu su vaše želje i planovi.

Devica
Na testu su vaša dva alata, kontrola i analiza. Ne gurajte sebe u crne misli i ne vrtite po glavi mračne scenarije. Uradite nešto drugačije.

Vaga
Velika promena na polju partnerstva koja će biti izazvana nekim ozbiljnim razgovorom može da ima i pozitivan ishod. Ne optužujte nikoga, već razgovarajte smireno.

Škorpija
Pazite se sukoba sa kolegama i ljudima od kojih vam zavisi posao. Prionite na rešavanje nekih zdravstvenih pitanja.

Strelac
Uozbiljite se malo ako ste u vezi. Moguće su rasprave zbog nečijeg, karaktera, vašeg ili partnerovog.

Jarac
Postavite temlje na koje ćete moći da se oslonite šta god da se dešava. Potrebna vam j epodrška porodice i najbližih, ali vi uporno započinjete svađe.

Vodolija
Sve što mislite recite, ali na malo nežniji način. Mogući su konflikti sa bliskim osobama baš zbog toga što se ne kontrolišete.

Ribe
Pripazite na sve vaše resurse, specijalno energetske. Zbog manjka samopuzdanja pucaćete po najsitnijim šavovima ukoliko ne prihvatite neke okolnosti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.