Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Na kraju marta čeka nas veoma napet aspekt između Saturna i Marsa, budite oprezni!

0 60

Mars i Saturn su trenutno u Jarcu i uskoro nas očekuje spajanje ove dve planete koje će nesumnjivo doneti erupciju na mnogim nivoima. Pošto Saturn menja znak i prelazi u Vodoliju oko 20. marta, ovaj spoj će se desiti kada i Mars pređe u isti znak.

Mars je planeta snage pa ćemo imati osećaj kao da nas nešto blokira i ne dozvoljava da idemo napred. Saurn u ovoj priči traži disciplinu i poštovanje granica (naših i tuđih)
pa će to biti glavna tema. Najviše će biti pogođene Vage i Jarčevi poslednje dekade znaka, dok će Ovnovi trpeti napolju posla, a Rakovi u polju braka i porodice.

Danas Venera ulazi u znak Bika i evo šta donosi svim horoskopskim znakovima!

Moguća su razilaženja i bolni rastanci koji ukazuju da još uvek nismo dorasli ili nismo oslobodili iz sebe najdublje emotivne probleme. Kako je Mars u znaku ambicije i rada, ovo može da donese i problematične klijnte na poslu kao i prekide saradnje.

Takođe, ovo je aspket loma, pa će se lomiti sve što je preslabo i što nam ne služi u svakodnevnom životu.

Saturn i Mars pojačavaju kontrolu, ljubomoru i zavist, pa će nezadovoljstvo i bes dominirati međuljudskim odnosima.

U svemu ovome najbitnije je da održimo racionalnost na vrhuncu, da se usredsredimo na cilj i da očekivanja ostavimo za neki drugi period. Sve što sada označimo kao konačno neće više moći da se popravi, niti da se vrati na staro.
Aspekt će biti aktivan skoro deset dana, pa pripazite u svakom pogledu.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.