Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ako ste u vezi sa ova četiri horoskopska znaka, dobro se pazite!

0 154

Rakovski vulkan ljubomore proradi kada se pojavi bolja negovateljica ili negovatelj, jer niko ne neguje svog partnera kao Rak. Da, pristupaju vezi kao odnosu majka-dete i svijaju gnezdo oko partnera veoma brzo. Svaka nepoznata osoba će biti pretnja njihovom slatkom ušuškanom gnezdu koje je Rak brižno napravio i čuva.

Bik, fiksni znak koji generalno vlada poljem ličnih resursa, te tako i posmatra partnera. “on/ona je moj/a”. Ako je Bikov partner “pod rukom i okom” onda je siguran. Problem potiče iz neverovatne sigurnosti i nepoverenje koje ovaj znak gaji prvenstveno prema sebi, a potom i prema drugima.

Ljubavni astro recept za naredne, turbulentne, dane!

Škorpijina ljubomora potiče iz stava da svi oko nje kuju ozbiljno opasne planove da otmu ono što je njeno ili uvek sumnja da partner gleda malo u tuđe dvorište. Sve gleda kroz preživljavanje i tajne, pa ako razotkrije partnera, tek onda može osećati sigurnost i stabilnost.

Lav oseća ljubomoru samo ukoliko je pažnja partnera usmerena na bilo koga drugog. Mačka mora biti jedna jedina i posebna u životu svake osobe koju smatra bliskom. Koren problema  potiče iz činjenice da Lav ne može da podnese svoje mane i da postoji mogućnost da ga/je neko zameni.

izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.