Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strelčevi će zbog posla uraditi nezamislivo, dok Vage moraju da prestanu da napadaju

0 137

Ovan
U kakvom god da ste problemu, partner ili neko blizak iz okoline može vam pomoći da odredite svoj cilj i lagano krenete ka njemu.
Pripazite na novac, skloni ste trošenju.

Bik
Potrebna vam je emotivna i fizička stabilnost, a sve to zajedno možete postići tako što ćete prestati sa nekim nezdravim navikama.
Podršku potražite u porodici kroz razgovor o teškim temama.

Blizanci
Dolazite do tačke kada morate da date više nego što ste planirali, kako u poslu tako i u kući. Potrebno je da napravite bolji plan i striktno da ga se držite.

Uskoro nas očekuje retro hod Merkura u Ribama, koji će uneti konfuziju među ljubavnim aprovima!

Rak
Budite mudri i prihvatite sigurne opcije koje vam se nude. Trenutno ne vidite jasno kuda bi trebalo da idete, ali to sada nije toliko ni bitno.

Lav
Neki prijatelj nudi nesebičnu pomoć koja vam je preko potrebna. Bićete dosta privilegovani na poslu, ali se i dalje od vas zahteva da budete požrtvovani.

Devica
Sačekajte sa brzim reakcijama i teškim rečima. Neki iz bliske okoline će vam ponuditi malo neobičnije rešenje u vezi sa problemom u porodici.

Vaga
Tražite sigurnost i oslonac u partneru koji je trenutno veoma nestabilan. Što više napadate, to će situacija biti teža za podnošenje.

Škorpija
Konačno ste malo zadovoljniji. Potražite način kako da ovaj dan provedete najbolje moguće jer vam je potrebno opuštanje.

Strelac
Kad ste nezadovoljni na poslu vi potrčite u zagrljaj partneru, pa to uradite i danas. Neki planovi nisu baš najrealniji.

Jarac
Ne donosite baš najsjajnije odluke u poslednje vreme pa se to značajno odražava na vaše raspoloženje i odnose. Moguće su neke promene na poslu.

Vodolija
Negativni ste i strepite previše. Niste u stanju sve da iskontrolišete i da sve bude pod konac, pa se previše nervirate.

Ribe
Prihvatite sve zahteve koje drugi imaju prema vama, kasnije ćete imati koristi od toga. Budite oprezni po pitanju finansija.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.