Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saturn i Pluton na nebu upozoravaju da sada donosimo najbitnije odluke!

0 220

Pre dva dana saturn i Pluton u Jarcu su se spojili putem konjukcije i napravili jedan od najbitnijih aspekata za 2020. godinu.

Ova aspektura se poklopila i sa Punim Mesecom u Raku od pre par dana, što samo pojačava činjenicu da smo ušli u najozbiljniju fazu tranasformacije i obračunom sa nekim temama i ljudima iz prošlosti.

Ovaj snažan aspekt će biti dominantan tokom 2020. godine i obeležiće svačiji život. Na svetskom nivou doneće promene vlasti, destabilizacije društva, klimatske promene kao i moguće ratove.

Nova nedelja donosi velike promene na ljubavnom planu mnogim horoskopskim znakovima, kao i rasterećenje od briga!

Na ličnom planu donosi jedan bitan prekret, zbog problema koji su počeli davno i koji sada moraju da budu rešeni. U fokusu su porodica, novac i ambicija (poslovna ili lična) koji zahvetavju našu preciznost, odgovornost i požrtvovanost. Nećemo moći puno da
utičemo na spoljne manifestacije drugih, ali pod ovom aspekturom dobijamo priliku da promenimo lično mnogo više nego pre.

Mnogi će tokom trajanja ovog aspekta odlučiti da se presele daleko, da promene posao i polje delatnosti, da stvore porodicu i da se u toj temi više angažuju.

Moramo da ostavimo loše odnose i navike u prošlosti i da se okrenemo novom načinu funkcionisanja koje će nas usrećiti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.