Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Jarac

0 259

Odmah na početku 2020.godine Jarčevi će na neki način osetiti olakšanje.
Doneće bitne odluke koje će preokrenuti sve u njihovim životima, a sve ovo će uticati na buduće događaje tokom godine.
Na prvom mestu zdravlje i neizbalansirane emocije će dovesti u red što će biti značajan pomak u odnosu na prethodne dve godine.

Posao i sve vezano za karijeru će biti dosta nestabilno, pa će mnogi pripadnici znaka morati više da rade nego što su planirali.
Tokom proleća biće potrebno da se delegira posao ili bar da se podeli sa kolegom ili saradnikom, što mnogi Jarčevi inače izbegavaju, ali će sada morati i to da prevaziđu. Ovo će takođe otvoriti temu organizacije koja škripi već neko vreme, pa će morati
i na tome da porade.

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Strelac

Ljubavni odnosi tokom naredne godine ulaze u nešto mirniju fazu. Slede pomirenja i konstruktivniji razgovori sa članovima porodice, pa i sa partnerima. Mnogi zauzeti pripadnici znaka će se ove godine odlučiti na brak ili prinovu, što značajno obogatiti njihov život.
Glavna zamka koju bi trebalo svi da izbegavaju je vraćanje u prošlost koja izaziva osećanje krivice i odbačenost. Nova godina pruža mogućnost razračunavanja sa demonima i sukobima unutar podsvesti pa tako konačno može doći do rastrećenja.
Slobodni Jarčevi imaju priliku da tokom jeseni uđu u nov odnos koji može biti mnogo bolji nego prethodni, jer će se pojaviti osoba koja odgovara temperamentu i ciljevima pripadnika ovog znaka.

Kritični periodi za finansije su april i maj, dok će mnogo veće količine novca odmaziti na dom i porodicu od oktobra. Ulaganja i velike investicije bi trebalo razmotriti sa velikom pažnjom uz proučavanje detalja jer je mogućnost promašaja velika.

Jarčevi će na polju zdravlja nekako doći do balansa. Mogući su zdravstveni problemi tokom juna i jula koji su usko povezani sa lošom organizacijom i umorom. Naglasak je na pravilnijoj ishrani i jačoj fizičkoj aktivnosti.

Izvor svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.