Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Novi vikend donosi stabilnije ljubavne odnose mnogim horoskopskim znacima!

0 148

Ovan
Zato što želite sve na brzinu i odmah potencijalno upadate u sukom s partnerom. Dramatično branite svoju poziciju dok on/ona žele da se distanciraju od vas.

Bik
Neki prijatelj vas „ispaljuje“ i to vas tera da se opet povučete opet u sebe. Bez obzira koliko lepo izgledali vi se osećate grozno i na taj način terate partnera ili simpatiju od sebe.

Blizanci
Slobodni Blizanci su skoro pa zaljubljeni do ušiju, ali to nikome ne žele da priznaju. Zauzeti, s druge strane, zvocaju partneru, a istovremeno su prikrikveno ljubomorni.

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Rak

Rak
Ukoliko ste zauzeti, ovaj vikend pruža šansu da započnete neku zajedničku aktivnost sa partnerom. Slobodnim Rakovima se pruža šansa da popuste sa negativnim stavovima i pristanu na sastanak.

Lav
Slobodni pripadnici znaka mogu lako da pretvore simpatiju u prijatelja i to nesvesno. Zauzeti, konačno, uspostavljaju malo mirniji odnos sa partnerom.

Devica
Pokušajte da budete malo misteriozniji tokom vikenda i zagolicajte maštu partneru ili simpatiji. Nađite neku sredinu i ne preterujte u svemu.

Vaga
Bićete u centru žanje iako ne biste to voleli. Opterećenje poslom zamenite nekim udovoljavanjem sebi, sa partnerom ili bez njega.

Škorpija
Imate osećaj da se partner povukao, a samo je spustio loptu i okrenuo se sebi. Razgovarajte više sa njim/njom, ćutanjem i nagađanjem ništa ne postižete.

Strelac
Zauzeti su trenutno u stabilnim odnosima, specijalno tokom vikenda. Strelčevi koji nisu u vezi žele da privuku nekog iskusnijeg i stabilnijeg, ali im to nikako ne ide od ruke jer su i sami nezreli.

Jarac
Kod vas je opet uzbidljivo. Singl pripadnici znaka žele slobodu, ali da ipak imaju nekoga uz sebe, a to nije nemoguće. Zauzeti se bore sa partnerom koji želi više pažnje.

Vodolija
Planirate samo druženje ili nešto više upravo sa tom osobom koja vam se dopada? Ukoliko želite da se posvetite partneru ili simpatiji ovaj vikend je baš za to.

Ribe
Slobodne pripadnike znaka očekuje veoma uzbudljiv izlazak. Zauzeti će morati malo više da se potrude kako bi odobrovoljili partnera, jer ovo do sada i nije dovoljno.

Izvor svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.