Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Lav

0 547

Ključna reč za 2020. za Lavove je disciplina.
Mnogi pripadnici znaka će morati dobro da obrate pažnju na svakodnevne navike i da se pozabave rutinom. Posao će takođe zahtevati puno odricanja, a mnogo rada. Postoje mogućnosti da neki odnosi sa kolegama budu problematični i da oni pokrenu neke promene, radnog mesta ili delatnosti.

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Rak

Najizazovnije što čeka ovaj horoskopski znak je preuzimanje kontrole nad sopstvenim odlukama i životom, pa će morati da daju svoj maksimum i da se trude više nego inače. Svakako, ovaj veliki trud će se isplatiti i to pozamašnom cifrom na bankovnom računu. Ono što je takođe bitno je da se ne odustaje od cilja i da se prioriteti poštuju.

Ljubavni odnosi će biti generalno stabilni, mada postoje mogućnosti za nesporazume i svađe, specijalno tokom proleća. Mnogi Lavovi, tokom 2020., će ozbiljnije pristupiti odnosima i počeće da razmišljaju o budućnosti na pravi način. Mogućnost pucanja odnosa će biti prisutan kod onih pripadnika zanka koji neće biti spremni da se odreknu zone komfora i da naprave kompromise.

Slobodni Lavovi će se namučiti tokom ove godine. Neće uspeti da pronađu osobu koja je spremna da ih prati i da ispuni neke prohteve koje su zacrtali u glavi. Velika mogućnost za vraćanje nekim ljubavima iz prošlosti se otvara u maju i junu, dok na jesen te veze
mogu lako da se prekinu.

Manjak sna i generalna iscrpljenost mogu biti uzročnici zdravstvenih problema. Prilike za neke duže odmore će biti sužene, a kratkotrajni predasi neće ispuniti potrebe za opuštanjem. Balans u poslu i emotivnom iscrpljivanju će biti ključni za zdravlje.

Izvor svetpoznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.