Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Godišnji horoskop za 2020.godinu: Bik

0 407

Tokom 2020. godine imaju veoma bitan zadatak, a to je da ostvare individualnost unutar emotivne veze.
Ovo se takođe ondosi i na poslovnu sferu jer Uran u Biku upućuje da moraju da budu samostalni.
Poslovna atmosfera će zahtevati prilagođavanja, ali i potpunu samostalnost pri donošenju odluka.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: OVAN

Mart i juli će biti izuzetno bitni za napredovanje, ali i za davanje sopstvenog maksimuma na putu ka uspehu. Tokom maja i juna moguće su neke nove ponude, od starih poslodavaca koje će biti povoljne, ali i rizične.

Sam početak godine donosi neke obavezne preokrete i to na polju ljubavi. Oni koji su zauzeti konačno će okrenuti list i postaviće partnerima uslove. Mnogi Bikovi će se konačno odvažiti i na polju porodice, tj proširenje.

Slobodne očekuje mogućnost promene tipa partnera, specijalno ako proteklih sedam godina nisu imali uspeha na ovom polju, ali i povratak bivših ljubavi tokom proleća.
Kritični meseci su januar, april i septembar, specijalno zbog astroloških konstalacija koje ukazuju na sumnju u uspeh odnosa.

Što se tiče polja finansija i zarade situacija će biti promenljiva, ali ne toliko drastično kao 2019. godine. Mogući su gubici u tokom maja i juna, ali i tokom oktorba i novembra. Zarada će većisnki dolaziti sa nekoliko strana, ali ona najstabilnija je moguća
putem partnera.

Tokom 2020.godine naglsak je na pravilnoj ishrani i disciplini, jer mnogi Bikovi vole da preteruju u hrani koju vole. Izuzetno je bitno obratiti pažnju na imunitet tokom jeseni i zime.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.