Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi moraju da se odreknu nekih stvari, dok Vage žele sigurnost

0 134

Ovan
Novac je duboko povezan sa vašim najdubljim nesigurnostima. Što se više budete držali za njega, to ćete biti nesigurniji i nezadovoljniji.

Bik
Danas imate šansu da sve odnose izgladite i da počnete da radite na sopstvenim manama. patnerksi odnosi su trenutno vrlo nestabilni.

Blizanci
Trenutno ste jako posvećeni poslu i odnosu prem istom. Najviše snage ostavljate tamo, pa pripazite da ne platite to zdravljem.

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Rak
Trenutno gradite novu sliku o sebi, kroz odnose i kroz vaša interesovanja. Pokušajte da ne stvarate sebi veliki pritisak jer nećete biti u mogućnosti da odmah vidite efekte.

Lav
Svi Lavovi trenutno moraju da nađu način da razumeju najbliže i da im oproste. Ukoliko se nastave drame postoji potencijalna opasnost da se neki odnosi prekinu.

Devica
Trenutno ste ubeđeni da ste za sve u pravu, što je i najverovatnije. Pokušajte da ne vređate druge zbog različitog mišljenja i nemojte agresivno napadati tuđe mane.

Vaga
Potrebno vam je da osetite sigurnost i zaradu od posla i kroz to gradite samopuzdanje. Morate da se odvojite od materijalne sigurnosti kao jedinog cilja.

Škorpija
Imate šansu da postignete neki dogovor sa partnerom ili sa klijentom na poslu, što vam može doneti kasnije još više zadovoljstva.
Trenutno vam je bitna sigurnost i stabilnost.

Strelac
Do sada niste bili sigurni koji je pravi momenat za kretanje u akciju koja uključuje nov posao ili projekat, pa vam postaje jasno da ste upravo ušli u taj period. Otkrićete neke tajne koje nećete smeti nikome da kažete.

Jarac
Bitno vam je mišljenje najbližih, specijalno partnera pa ste spremni da se menjate. Potrudite se da se odreknete perfekcionizma.

Vodolija
Na dnevnom nivou sve se više pomerate i to na bolje. Novac je u prvom planu, a on dolazi neočekivano.

Ribe
Vaše samopuzdanje je na visokom nivou i to se oseća u svim sferama vašeg života. Ovo je pravi momenat da sagledate postignuto i da uživate u sebi.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.