Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Godišnji horoskop za 2020. godinu: OVAN

0 775

Ovnovi tokom 2020. godine mogu da očekuju veliki poslovni uspeh i napredak koji je posledica prethodnog zalaganja i truda. Mnogi će imati priliku da napreduju i da pokažu svoj maksimum,  a biće i prilika  za neke nove poslove.

Prvi deo godine biće obeležen jakim zalaganjima kao i mogućim zameranjima nadređenima. Potrebno je proceniti svoje mogućnosti i u skladu sa njima odrediti nove ciljeve. Druga polovina godine će biti izazovna, specijalno na ličnom planu. Mnogi pripadnici znaka će morati da ponavljaju neke započete poslove i da se uspore jer će nervoza i senzibilnost biti na vrhuncu.

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Na polju emocija će biti šarenoliko. Zauzeti će, tokom maja i juna, morati da suzbiju svoje impulsivne reakcije, a od partnera bi trebalo manje da očekuju. Mogući su nesporazumi od sredina juna do početka jula, dok će biti kritično i na jesen. Potrebna
stabilnost dolazi tek nakon svih ovih turbulencija, a zadatak svih pripadnika ovog znaka je da rade na strpljenju.

Slobodni mogu da očekuju zaljubljivanje u nove osobe tek nakon što Venera završi sa svojim retro hodom tokom proleća. Ljubav će biti moguća i među prijateljima kao i među starim poznanicima.
Potrebno je očistiti sve što vuče u prošlost i posvetiti se novim osobama, jer 2020. godina priča upravo o tome.

Finansije će biti stabilnije, s tim da je potrebno još uvek štedeti i pripremati novac za privatan biznis. Mnogi će imati problema sa naplatom, specijalno tokom aprila i maja. Što manje pozajmljivanja novca, to će situacija na ovom polju biti stabilnija.

Što se tiče zdravlja, ono će biti dramatičnije tokom proleća i jeseni. Biće potrebno mnogo više odmora jer će posao i stalno izlaganje stresu izazivati padove imuniteta. Mnogi Ovnovi će imati problema sa kožom i svim kostima u telu (zubima specijalno) pa
je potrebno više vežbe i aktivnog odmora.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.