Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mars u Škorpiji žestoko provocira ove horoskopske znake

0 109

Bik
Bikovi imaju trenutno problema u emotivnim odnosima. Partneri su tvrdoglaviji nego inače, a od upornosti ne odustaju. Dokle god Mars bude boravio u ovom znaku, svađe i tenzija neće popuštati. Ovo je pravo vreme da se mnoge stvari dovedeu u red i da se istera na čistac sve ono što nije valjalo u samom odnosu.
Pripadnici znaka koji su slobodni, sada nailaze na osobe koje su samouverene i snažne, ali i one koje ne odustaju u osvajanju.

Lav
Lavovi moraju da se pozabave porodicom i odnosima unutar nje. Mars donosi i prekide, pa će iskidati neke veze ili napraviti veliki presek koji je odavno bio potreban. Moguće su svađe i nesporazumi unutar doma, kao i nesklad u ostalim odnosima. Ovaj položaj i
tranzit govori o tome da je potrebna transformacija, u svakom smislu, a da rezultati direktno utiču na budućnost i nove početke.

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Škorpija
Škorpije su dale gas, na svim poljima. Čvrsto su uverene da sve što su zamislili sada moraju i mogu da ostvare. Pomalo nestabilni partnerski odnosi podižu tenziju, ali pripadnici ovog znaka sada za to ne mare. Bitno je da dođu do cilja, a na tom putu im je ugroženo sve, od fizičkog zdravlja pa sve do mentalnog.

Vodolija
Vodolije su zbog ovog tranzita ubrzale svoj put ka uspehu na poslu. Agresivno i bez ustupaka idu ka vrhu, a na tom putu mogu da se suoče sa nezadovoljstvom nadređenih. Mars u Škorpiji je mač sa dve oštrice, jak je i nezaustavljiv, a opet s druge strane ima u
sebi dozu hladnokrvnosti i beskrupuloznosti. Ovakva postavka Vodolijama nesumnjivo donosi dosta rada i žrtvovanja zarad posla, ali i borbu za poziciju koju odavno žele.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.