Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strelčevi, srećan vam rođendan!

0 147

Strelac je vatreni i promenljivi znak Zodijaka. Vlada filizofijom, dalekim putovanjima i visokim obrazovanjem. Po prirodi, ljudi sa Suncem u znaku Strelca su veseli, pozitivni i radoznali po prirodi.

Oni kasne i veoma su zaboravni, o kojim horoskopskim znacima je reč?

Znak Strelca vlada prostranstvima i slobodom, pa će osobe rođene u ovom znaku uvek želeti da odu što dalje i da budu uvek slobodni, na svim životnim poljima.
Smatra se da Strelčevi imaju najviše sreće u životu specijalno kada su neke krizne situacije u pitanju. Vole da putuju i to im je ujedno najveća strast. Umeju da budu fanatični i opseduti nekom idejom, ali nikada osobama.

Od mnogih osobina,  drugi im najviše zameraju nestalnost i neodgovornost uz koju neizostavno ide i lenjost. lako im sve dosadi, pa se iz te dosade javlja želja za bežanjem i potragom za novom zabavom. Tokom života, ma koje dobe bili, deluju nezrelo, žive često neurednim životom i često imaju problema u uspostavljanju dugih i stabilnih odnosa.

Tokom boravka  u znaku Strelca, Sunce će na kratko biti u društvu Venere, Jupitera, a kasnije i Merkura, tako da nas očekuje mesec pun ideja, avantura i vedrijeg raspoloženja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.