Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vikend donosi mnogo uzbuđenja, ali i svađa pojedinim horoskopskim znacima

0 178

Ovan
Vikend počinje burnije i napetije po sve pripadnike ovog znaka. Najbolje bi bilo da se emocije iskontrolišu i da se neke bitne akcije odlože za neki drugi period. Moguće su partnerske svađe zbog manjka slobodnog vremena.

Bik
Među zauzetima je moguća prepirka zbog novca i sigurnosti koju on pruža, dok slobodni mogu imati pad samopuzdanja. Pojedini mogu ući u neobavezan odnos koji će im pružiti ushićenje i zadovoljstvo.

Blizanci
Slobodne Blizance očekuje vikedn pun akcije. Moguća su i kraća putovanja koja mogu doneti zanimljiva poznanstva. Slobodni se ponovo zaljubljuju u partnere.

Rak
Vaši zahtevi i potrebe neće najbolje proći kod partnera pa su moguče svađe. Slobodni će stupiti u kontakt sa bivšim partnerima, koji su zainteresovani samo za površnu zabavu.

Lav
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Devica
Muče vas rane iz prošlosti i ne verujete nikome. Tokom vikenda ćete imati dosta vremena za razmišljanje koje bi trebalo da vas natera da promenite nešto u ponašanju.

Vaga
Potrebno je da definišete šta vam je bitnije, posao ili ljubav. Kriza koja ne jenjava će se odraziti na jedno ili drugo polje.

Škorpija
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Strelac
Poboljšava se finansijska situacija, a samim time i vaše raspoloženje. Tokom vikenda je ključno da komunicirate iz srca, a ne iz glave.

Jarac
Bićete skloni velikim idejama i obećanjima. Preispitajte svoje vreme i resurse pre nego što bilo šta obećate. Ne dozvolite da strah utiče na ljubavne odnose.

Vodolija
Očekuje vas ogroman nalet energije koja će vam podići samopuzdanje. Iskoristite to da se zbližite sa onima od kojih ste se udaljili.

Ribe
Na obećavajte ono što ne možete da ispunite. Nesvesno šaljete pomešane poruke na sve strane, zato vas mnogi ne razumeju, specijalno osoba koja vam se dopada.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.