Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Blizanci imaju problema na poslu, dok Ribe moraju da budu mudrije

0 107

Ovan
Situacija koje je izazvala niz komplikacija u januaru, tokom današnjeg dana dobija svoj epilog. Budite koncentrisani i ne prenagljujte ukoliko dođe do sukoba.

Bik
U kakvom god da ste problemu, partner ili neko blizak iz okoline može vam pomoći da odredite svoj cilj i lagano krenete ka njemu.
Pripazite na novac, skloni ste trošenju.

Blizanci
Blizu ste ispunjavanju profesionalnog cilja, ali konstantno imate problem sa kolegama. Prihvatite odgovornost i angažujte se do maksimuma, šta god radili.

Rak
Vaše samopuzdanje je na vrhuncu i zbog toga uspevate da završite mnogo stvari odjednom. Ovo značajno utiče i na partnerske odnose pa ste zadovoljni i na tom polju.

Lav
Potrebna vam je emotivna i fizička stabilnost, a sve to zajedno možete postići tako što ćete prestati sa nekim nezdravim navikama.
Podršku potražite u porodici kroz razgovor o teškim temama.

Devica
Danas definišete ciljeve zajedno sa partnerom. Neki započeti poslovi konačno počinju da se isplaćuju.

Vaga
Teško vam je da se posvetite poslovima vezanim za kuću i porodicu, a to je ono što zaista morate da prihvatite. Na poslu preuzimate previše odgovornosti, neke stvari uopšte ne morate da radite.

Škorpija
Konačno dolazite do definisanja svojih želja. Ukoliko planirate potomstvo danas je pravi dan za to.

Strelac
Dolazite do tačke kada morate da date više nego što ste planirali, kako u poslu tako i u kući. Potrebno je da napravite bolji plan i striktni da ga se držite.

Jarac
Ono što želite da uradite mesecima, sada ćete biti u prilici. Pokušajte da ne ulazite u konflikt sa porodicom.

Vodolija
Moraćete da se odreknete dosta toga zarad posla. Budite otvoreni za nove ljude i njihove predloge.

Ribe
Budite mudri i prihvatite sigurne opcije koje vam se nude. Trenutno ne vidite jasno kuda bi trebalo da idete, ali to sada nije toliko ni bitno.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.