Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rakovi se pripremaju za ozboljne poduhvate, dok se Device preterano opterećuju određenim temama

0 107

Ovan
Danas se pripazite od agresivnih i nezadovoljnih ljudi. Mogući su nagli sukobi koji počinju ogromnim nesporazumom.

Bik
Ukoliko potiskujete neka osećanja, danas imaju šansu da isplivaju u ne tako prijatnom obliku. Želite da uvedete neki red u životu, ali vam to još uvek ne polazi za rukom.

Blizanci
Trudite se da konstruktivnim razgovorom rešite sve situacije, specijalno sa bližnjima, ali je to trenutno teško. Nemojte uporno nametati svoje mišljenje.

Rak
Pravite planove za buduće akcije, ali vas u tome ometaju finansijski problemi. Sačekajte sa realizacijom bar neko vreme.

Lav
Fokusirani ste na partnera i njegove/njene potrebe, dok sebe poprilično zanemarujete. Obratite pažnju na zdravlje, iscrpljeni ste.

Devica
Vredni ste i uporni, međutim preterano se unosite u tuđe probleme. Koncentrišite se na emotivni život malo bolje.

Vaga
Danas vam je teško da prionete na posao jer ste okupirani dnevnim maštanjem. Iksoristite to vreme za kreativno stvaranje i pomoć drugima.

Škorpija
Polako, ali sigurno čistite sve što vas guši i pritiska jer vidite da neki odnosi neće opstati. Okrenite se sopstvenim potrebama i partnerskim odnosima.

Strelac
Morate se da angažujete u kući i to vas poprilično opterećuje. Probleme sa spavanje rešite fizičkom aktivnošću.

Jarac
Danas je idealan dan za razvijanje nekih veština, specijalno komunikacionih. Otpustite negativnu energiju kroz razgovor sa bliskim osobama.

Vodolija
Trenutno vam je najbitnija podrška, a nju dobijate od partnera. Ulazite u stabilniji period.

Ribe
Pospani ste pa vam je teško da se koncentrišete na posao. Bilo bi dobro da pratite šta vam telo poručuje i ne forsirate se ni na šta.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.