Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rakove očekuje odlična ponuda, dok Ribe preteruju sa zahtevima

0 100

Ovan
Malo mirniji dan je pred vama, tokom kog ćete moći da uskladite potrebe i obaveze. Veliki planovi sada dolaze u prvi plan, ali je realizacija moguća samo ako budete pozitivni i prihvatite kompromis.

Bik
Međuljudski odnosi vam trenutno najteže padaju jer vam je teško da se uklopite. Danas je odličan dan za razgovor sa prijateljima, ali bez naglih i impulsivnih reakcija ukoliko čujete nešto što vam se ne dopada.

Blizanci
Potrebno je da se ukolopite koliko god možete na radnom mestu. Pronađite sredinu pri obavaljanju posla, prekomerno trošenje energije vam ugrožava zdravlje.

Rak
Danas ćete biti zaustavljeni pri nekim pomalo ishitrenim reakcijama i potezima, pa bi trebalo brzo da uvidite gde ste napravili grešku. Dobijate odličnu poslovnu ponudu, ali odluku odložite za sledeću nedelju.

Lav
Osećate jak pritisak i zbog toga lako pucate, specijalno na polju ljubavi. Potrebno vam je da napravite pauzu i da se odmorite od burnih dešavanja.

Devica
Iz vas izlaze nekontrolisane reči i time povređujete mnoge oko sebe. Strah od neuspeha vas usporava u svakodnevnim obavezama.

Vaga
Trenutno vas najviše zanima novac i na to trošite najviše energije. Prilaze vam neobični i nepredvidivi ljudi od kojih ne možete mnogo da očekujete, sem zabave.

Škorpija
Pritiskate na sitno partnera i time stvarate problem koji ćete teško rešiti na brzinu. Pazite da ne uvredite još nekoga usput.

Strelac
Danas potencijalno možete imati veće troškove zbog porodice, a kojima se niste nadali.Neki razgovori u tajnosti mogu rešiti neke nedoumice.

Jarac
Stalno imate osećaj da je greška u vama i konstantno se kinjite. Potrebno ej da se oslobodite straha od nedovoljnosti i prefekcionizma.

Vodolija
Ne možete da uhvatite nit zbog naglih promena planova, specijalno onih vezanih za posao. Partner želi da mu se više posvetite.

Ribe
Preterujete u svojim zahtevima i nabijate svima pritisak. Morate da se spustite na zemlju hitno, inače ćete se mnogo dugo baviti posledicama.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.