Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi će morati da se pravdaju, dok će Blizanci brinuti šta okolina misli o njima

0 127

Ovan
Imaćete potrebu da se branite,pa će vas to dovesti u stanje nelagode. Pravdajte se samo ako ste napravili neku grešku ili nekoga uvredili.

Bik
Sve upućuje na to da ne brinete dovoljno o svom zdravlju i da najmanje bavite svojim angažovanjem na ovom polju. Mogući su sukobi sa kolegama.

Blizanci
Nemojte brinuti šta ko misli o vama ili šta će reći na neko vaše ponašanje. Vaši izbori su vaša privatna stvar.

Rak
Preispitujete svoju ambiciju i plašite se da će to značajno uticati na porodicu i partnera. Moguće izbalansirati samo ako razgovarate na ovu temu što više.

Lav
Sve što želite da sada „pogurate“ neće moći baš tako brzo i učinkovito kao što ste mislili. Ovo može da vas na trenutak osujeti u planovima, a to ne biste trebalo da dopustite.

Devica
Neki minoran događaj može da vas potakne da otkrijete svoje najdublje nesigurnosti. Takođe, ova situacija možeda vas približi postojećem partneru.

Vaga
Nemojte suzdržavati bes i nezadovoljstvo već na pravi način iskomunicirajte. Najbitnije da ništa, što vas muči, ne zadržavate u sebi.

Škorpija
Moguće je pad energije na koji ćete reagovati povlačenjem. Dajte sebi neko vreme da se regenerišete.

Strelac
Sve je moguće, pa i to da vama jedna negativna opaska nekog prijatelja stvori nelagodu koja može izvući na površinu neke blokade od kojih bežite. Pristupite ovome sa velikom dozom racionalnosti.

Jarac
Čeka vas dan pun dinamike na poslu. Neko je primetio vaše zalaganje što će imati za posledicu pohvalu, ali i moguće napredovanje.

Vodolija
Neke planove ćete morati da odložite jer sada nije vreme za njihovu realizaciju. Budite otvoreni za neke promene, ali nove mogućnosti.

Ribe
Ukoliko imate finansijskih problema, morate da se primirite po pitanju bespotrebnog trošenja novca. Partner vas provocira, a vi ne biste trebalo da reagujete na prvu provokaciju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.