Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Danas Lavovi trpe nestabilne odnose, dok Ribe suzbijaju svoje potrebe

0 135

Ovan
Danas možete biti iznenađeni nekim vestima u domenu novca i to onog koji ste dužni ili vam duguju. Ukoliko očekujte podršku nekog prijatelja, možete se neprijatno iznenaditi.

Bik
Nervozni ste i tu nervozu prebacujete na partnera, tako što stalno prigovarate i menjate zajedničke planove. Morate da povedete računa o zdravlju.

Blizanci
Nove, neočekivane promene na poslu mogu vas iscrpeti do te mere da počnete da razmišljate o promeni istog. Nemojte se upuštati u rizične finansijske poduhvate.

Rak
Netrepeljivosti u emotivnim odnosima vas dovode do osećanja nemoći da učinite bilo šta. Partner je trenutno zaokupljen egzistencijalnim pitanjima.

Lav
Fokusirani ste na partnerske odnosi koji su poprilično nestabilni. Morate da popustite i slomite sopstveni ego.

Devica
Tajnoviti ste i tihi , što mnoge oko vas plaši. Ipak, koliko god da vas muče finansijski problemi, nemojte kvariti dobre odnose sa okolinom.

Vaga
Potreban vam je predah od mnogih dešavanja, pa bežite u neku neobaveznu zabavu. Iscrpljuje vas posao.

Škorpija
Nepredvidivost partnera vas tera u još veću kontrolu i paranoju. Pokušajte da razbijete sopstvene strahove vezane za emotivne odnose.

Strelac
Nemojte kriti na poslu neke greške koje ste napravili jer to može biti izuzetno loše po vašu poziciju. Partner pravi ljubomorne scene.

Jarac
Primorani ste da se bavite nepredvidivim stvarima i ljudima i to vam stvara nervozu. Opustite se kroz neke neobičnije aktivnosti.

Vodolija
Danas ste poprilično ubrzani, što vam prija. Ne obećavajte puno i pazite na sat, kasnićete svuda.

Ribe
Suzbijate svoje potrebe da biste bili prihvatljivi ljudima koji vam se dopadaju. Budite iskreniji.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.