Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lavovi moraju da budu oprezni, a Device mogu konačno da odahnu i prepuste se

0 205

Ovan
Komunikacija sa partnerom ili simpatijom se poboljšava i osećate da sve ide u boljem spravcu. Malo vam je lakše na poslu pa se spremate za neka nova napredovanja.

Bik
Sređujete finansije, ali i svoje potrebe. održite veru u sebe i svoje kvalitete, uskoro ćete morati da pokažete sve svoje veštine.

Blizanci
Malo ste napetiji i osetljiviji, ali to lakše kanališete. Na poslu će još neko vreme biti turbulentno, a na vama je da mnoge situacije ne doživljavate lično.

Rak
Malo ste se povukli u sebe kako biste razložili sve misli koje se motaju po glavi. Budite blagi prema sebi i drugima, specijalno prema onima koji žele da vam pomognu.

Lav
Telo vas upozorava i šalje signale u vidu premora. Usporite malo i okrenite se sebi na pravi način, ne morate da radite non stop.

Devica
Konačno se sve smiruje na polju veza i ljubavi pa se lakše izražavate u komunikaciji. Ne donosite prenagle i impulsivne odluke, budite strpljiviji.

Vaga
Stižete svuda i imate vremena za sve. Bićete motivisani da uradite mnogo više nego u prethodnom periodu.

Škorpija
Ponovo planirate u tajnosti, ali ovaj put malo lakše i opuštenije. Popustite prijateljima i dajte im prostora da objasne neke stavove.

Strelac
Napetost na poslu ne prenosite u lični život. Potrebno vam je malo više poverenja u sebe i druge.

Jarac
Malo lakše dišete i spremni ste da idete dalje u životu. Situacija na poslu se popravlja, ali vi još uvek ne možete da se odmorite od celokupnog stresa.

Vodolija
Pristupate svemu sa više entuzijazma, pa se ta pozitivnost vraća u obliku uspeha na mnogim poljima. Oslobodite se tereta kroz razgovor sa nekim bliskim.

Ribe
Duboke i temeljne diskusije obeležiće današnji dan. Doživljavate veliku transformaciju kroz partnerski odnos koji nikako ne smete da prekinete ma koliko težak bio.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.