Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strelčevi će morati da pokažu zube i skupe hrabrosti za bitne trenutke, dok su Ovnovi pod velikom tenzijom

0 104

Ovan
Dižete sebi tenziju zbog vremena ili nekih stvari koje vam nedostaju. Ovakvo ponašanje vas lako vodi u prebacivanje krivice na drugoga , specijalno partnera.

Bik
Pravite planove za projekat koji može direktno da utiče na vaše samopuzdanje. Budite obazrivi i ne preterujte u očekivanjima, bar ne za sada.

Blizanci
Pitanje koje se vrti u porodici ne dobija epilog kojem ste se ponadali. Tražite podršku od pogrešne osobe, a ne uviđate da time škodite i sebi i toj osobi.

Rak
Vaša vizija budućnosti sa partnerom je sada izazvana maksimalno. Planovi koje imate se nikako ne poklapaju sa partnerovim i to morate hitno da rešite.

Lav
Ratrzanost između roditeljskog doma i partnera na drugoj strani vam unosi neverovatnu tenziju, deluje kao da traže od vas da se odlučite na koju ćete stranu. Ova pitanja, koje obe strane stavljaju pred vas, se tiču poimanja ljubavi i morala, pa bi bilo dobro
da ne reagujete na prvu.

Devica
Danas će kompromis u komunikaciji biti veliki izazov za vas. Ono što biste želeli da čujete sada će izostati, a bićete pritisnuti manjkom vremena kako biste izgladili sve nesporazume.

Vaga
Imate želju za napredovanjem na polju nekog usavršavanja, pa će vam se pružiti i prilika za to. Trenutno možete jasno da vidite šta vas čeka u bliskoj budućnosti i kako da reagujete naspram toga.

Škoprija
Skrivena strast koju gajite prema nekome dostiže kulminaciju. Spremni ste da ćutite dok situacije i odgovori ne budu zadovoljavajući.

Strelac
Sve ono oko čega se lomite sada dobija na važnosti jer je vaš fokus na tome već duže vreme. Ako je u pitanju novac onda ćete biti izazvani nekim situacijama gde biste morali da pokažete zube.

Jarac
Dobijate neku novu ideju koja se tiče posla i vašeg angažovanja u društvu, što moglo da vas odvede na neko zanimljivo mesto gde ćete potencijalno upoznati neke nove ljude. Pripazite kako se odnosite prema sopstvenoj intimi, ne ignorišite je.

Vodolija
Biće potrebno da utvrdite tačno svoju finansijsku i zdravstvenu poziciju. Svedite se na razuman nivo i posmatrajte kako se lagano sve isplaćuje, a promene na poslu mogu upravo biti ono što je potrebno da biste bilizdravi.

Ribe
Na trenutak će vam se danas činiti da sve držite pod kontrolom i da je sve u savršenom redu. Ne dajte se zavarati, već pripremite sve moguće dodatne planove kojima ćete pokriti ono što nadolazi.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.