Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Device danas razmišljaju o brzim zaradama, dok su Vodolije tenzične zbog ljubavi

0 154

Ovan
Danas razmišljate koliko ste zadovoljni svim sferama vašeg života. Posao malo koči, a sa partnerom zalazite u neke teme iz prošlosti pa vas sve ovo baca u preterana razmišljanja.

Bik
Na klackalici ste sa sopstvenim očekivanjima i očekivanjima drugih. Postoji mogućnost da danas postignete neki dogovor koji će zadovoljiti obe strane.

Blizanci
Vaš glavni problem trenutno je odnos sanjarenja i relanosti. Mnogo toga želite, a realnost vam postavlja zamke te ne bi bilo loše da prilagodite maštarenja sadašnjim mogućnostima.

Rak
Nikako da shvatite da vam drugi nisu krivi za mnogo toga, a zbog ovog pogrešnog uverenja ulazite u konflikte. Vaše nezadovoljstvo potiče iz neostvarenih želja koje sebi ne želite da priznate.

Lav
Imate dve solucije za ovaj dan, da ostanete pribrani i zauzmete poziciju posmatrača ili da se umešate i rizikujete poziciju krivca.
Neka od vama bliskih osoba će vas neprimetno izazivati na ovakvo ponašanje.

Devica
Danas razmišljate o brzim zaradama i teško vam je da disciplinujete svoju potrebu za trošenjem. Kada budete stavili sve na papir videćete gde vam novac odlazi.

Vaga
Dosta kratkih tenzičnih dešavanja na poslu obeležiće ovaj dan. Pokušajte da ostvarite smirenost jer ishitrenost upravo vama donosi probleme.

Škorpija
Razmislite dobro šta ste spremni da žrtvujete, a šta ne jer je ovo vaša današnja tema. U centru dešavanja je odnos sa partnerom koji je na prekretnici, bez obzira na trenutno mirnu situaciju.

Strelac
Trenutno ste pritisnuti nekim društvenim formama, specijalno u domenu ljubavi. Želite nešto da ozvaničite, ali niste sigurni kako će partner da reaguje.

Jarac
Danas razmišljate koliko ste zadovoljni svim sferama vašeg života. Posao malo koči, a sa partnerom zalazite u neke teme iz prošlosti pa vas sve ovo baca u preterana razmišljanja.

Vodolija
Možda niste svesni šta partner ili simpatija želi, pa se zato dešavaju iznenadna tenzična stanja. Razgovarajte na temu očekivanja i želja, tako ćete znati da li imate iste ideje.

Ribe
Lagano gradite odnos sa nekim, a da toga niste svesni. Volite da pričate i da vam glava bude preazuzeta informacijama, a ova osoba vam baš to pruža.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.