Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Muškarce rođene u ova tri horoskopska znaka žene prosto obožavaju!

0 176

Blizanci
Pričljivi i duhoviti Blizanci se uvek lako okruže damama. Ono što je iritantno i odbijajuće, a istovremeno i privlačno kod ovog znaka je to što vas u jednom trenutku do suza nasmeje, a onda u sledećem zaboravi da postojite.
Pošto je zavisnik o druženju privlači pažnju svim ženama, a samim tim izaziva ljubomoru kod partnerke.

Verovatno se pitate zašto ostaje zanimljiv mnogima?
Zato što uvek izvuče najbolje objašnjenje svog ponašanja koje teško možete da pobijete.

Jarac
Hladan i ambiciozan, Jarac će vas uvek testirati do krajnjih granica. Često su mu svi potezi iskalkulisani, pa će testovi ponakd trajati u nedogled.
Ovo će najčešće nervirati potencijalnu ili već stalnu partnerku, pa će izazivati dosta impulsivnih reakcija, a kod nekoga i suze.

Nećete se prevariti ako ovo ponašanje nazovete mučenjem jer ono to i jeste. Sve ovo radi zbog lične nesigurnosti sa kojom ne može da izađe na kraj.

Zašto ostajete sa njim? Jer vam pruža sigurnost.

Rak
Naravno, Rakovi su nežni, pažljivi i intuitivni i to je ono što magnetski privlači žene. Pri tom, imaju razumevanja i umeju da stvore atmosferu toplog porodičnog doma koji je svakome potreban.
Međutim, nakon što se vi razbaškarite u ovoj ušukanosti on počinje da se ponaša kao ostavljeno dete koje majka ne konstatuje. Od vas očekuje stoprocentnu pažnju uz trpljenje njegovih promena raspoloženja što je poprilično naporno.

Zašto mnoge žele ipak da budu sa njim? Jer sve žene vole nežnost i pažnju.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.