Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vikend donosi Lavovima samopuzdanje, a Škorpijama ljubomoru i nesigurnost

0 125

Ovan
Ono što vi želite je pažnja u vidu razgovora i razumevanja u emotivnom odnosu, a to se se kosi sa ponašanjem partnera. Možda pretrano forsirate neke stvari i događaje pa zato ništa ne ispada onako kako biste želeli.

Bik
Privlačnost koja može da vas obori sa nogu je vrlo izvesna. Ovo će vam začiniti ljubavni život toliko da može da se desi da potpuno izgubite glavu. Veoma strastveni vikend je pred vama.

Blizanci
Mogu se započeti napeti razgovori koji imaju notu privlačnosti intezivne želje. Izgleda da postoji nešto što zaista želite, ali nekada gurate sve preko granice pa se brzo razočarate.
Usporite.

Rak
Tražite dokaz da je neko vredan vašeg vremena i truda i uporni ste u tome da ubeđujete sebe da to ništa nije za vas. Od svega ovoga, na kraju, vi ćete se takmičiti za nečiju pažnju.

Lav
Fokusirani ste na ono što želite da dobijete i sigurni ste u sebe, bilo da je u pitanju partner ili posao. Pripazite da ne preterate u svojim zahtevima i komandujućim stavom jer može sve dase okrene lako protiv vas.

Devica
Pazite da vaša ambicija i spremnost da malo radikalnije rešavate situaciju u vezi ili braku ne bude upravo početak kraja ovog odnosa.
Pregrub i hladan pristup ne dosnosi ništa drugo sem udaljavanja.

Vaga
Vaši napori da nešto sprovedete u delo će biti oslabljeni nesvesnim akcijama, kao što su iznenadne ljubomore ili malo veća osetljivost zbog straha od gubitka.
Ključ je u svesnosti o motivacijama i mehanizmima koje vas vode u nesigurno ponašanje.

Škorpija
Bićete izazvani nekim ljubomornim scenama koje rezultiraju neuravnoteženim ponašanjem naspram partnera. Fokusirajte se na bliskost, a ne na označavanje krivca.

Strelac
Ukoliko pozitivno reagujete na sugestije partnera biće ovo vikedn pun seksa. Ako ste singl, prihvatite taj poziv za druženje, potrebno vam je otpuštanje.

Jarac
Niste raspoloženi za ludovanje i izlaske, pa ostanite onda kod kuće ili vreme porovedite sa nekim bliskim ili partnerom. Ukoliko ste solo ne šaljite pogrešne signale, već budite iskreniji i u skladu sa svojim željama.

Vodolija
Pošto širite oko sebe energiju koja sve privlači, pa privlači mnoge, izaberite intuitivno osobu koja vam odgovara. Ako ste u vezi promenite nešto ili uradite nešto zajedno po prvi put.

Ribe
Presetljivost će vas malo omesti u pravim kontaktima, ali bez obzira, čeka vas strstven vikend ako mu se prepustite. Ako ste u vezi, očekujte od partnera navalu strasti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.