Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Merkur u opoziciji sa Neptunom donosi obmanu i nesigurnost!

0 73

Merkur u Devici u opoziciji sa Neptunom u Ribama će najviše muka zadati Ribama i Devicama, dok će Blizancima i Strelčevima snažno izazivati sumnje i teraće ih na preispitivanja.

Ovaj aspekt govori o zabludi zbog koje morate da budete pažljivi, da vodite računa o detaljima, da pazite šta obećavate, a da ono što vam obećavaju ne uzimate za sigurno i jedino rešenje.

Biće prisutne laži, skrivanja, gubitak vremena, neodgovorene poruke i pozivi.
Neki dogovori će propasti, a neki će biti puni loših ili polovičnih informacija.

Ovan 
Nepotpune informacije koje primate od kolega ili nekih spoljnih saradnika uzmite sa velikom dozom opreza. Takođe, ako ste se uputili kod doktora, ne očekujte tačnu dijagnozu.

Bik
Slobodno pravite velike planove, ali ne započinjite tu realizaciju istih do sledeće nedelje. Ovaj aspekt je izuzetno povoljan za pisanje, specijalno u vašem slučaju.

Blizanci
Neki planovi vezani za posao mogu ovih dana pasti u vodu. To samo znači da su svakako bili na staklenim nogama. Fokusirajte se na svakodnevno samosatlno unapređivanje.

Rak
Razgovori, razmene poruka i pozivi će biti u totalnom haosu. Nećete znati više ko vam je šta rekao i koga da slušate. Savet je da pustite sve da prođe bez radikalnih poteza.

Lav
Ukoliko vam je neko obećao neki novac, odmah da znate da od toga neće biti ništa ili će sve biti odloženo. Ova tri dana će biti fokus biti na umoru i pospanosti, a sve zato što se prekoperno iscrpljuju vaši resursi.

Devica
Imate priliku da razgovarate sa partnerom na dva načina. Prvi, da ispoljite sva romantična osećanja, a drugi je da opteretite sebe strahovima i nesigurnosšću i ostavite oboje u nedoumicama.

Vaga
Primićete dosta nepouzdane informacije povodom posla. Sačekajte sledeću nedelju i rasplet koji je izvestan, a do tada se ne izjašnjavate.

Škorpija
Imaćete jaku želju da vidite i čujete samo ono što vam se sviđa. Ovo vas lako dovodi u vrlo neprijatene situacije u kojima nećete imati prave argumente i tačne informacije.

Strelac
U pregovorima na poslu ili nekim bitnim odlukama će vas prekinuti vesti koje dolaze od strane porodice. NIšta od ovoga neće biti jasno i direktno, a opet ćete morati da se pozaabvite time.

Jarac
Neko će vam obećati nešto veliko, verovatno kolega sa posla, što se naravno neće obistiniti. Da se ne biste razočarali, imajte ovo u vidu.

Vodolija
Razgovori o novcu i dugovima mogu biti puni netačnih ili nepouzdanih informacija. Takođe, ne započinjite priču sa partnerom o vašoj bliskosti. Nećete imati strpljenja za to.

Ribe
Izaberite pre da provedete sa partnerom romantične momente nego da da analizirate odnos što može da vas dovede samo do nesuglasica. Niste u stanju oboje sada da se bavite time.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.