Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ribe će imati potrebu da pokažu ljubav na specifičan način, dok Vage ne bi trebalo da se opterećuju brigom

0 121

Ovan
Danas nemate sredinu. Ili puno radite ili nemate volje da mrdnete prstom, pustite da dan prođe i neka vas ne grize savest.

Bik
Pomozite danas svakome ko bude od vas zatražio pomoć ili savet. Fokusirajte se samo na blisku budućnost i planove u vezi sa njom.

Blizanci
Još se niste ohladili od prethodne rasprave sa partnerom, a već ulazite u novu. Očekujete podršku tamo gde je nema.

Rak
Oduprite se potrebi da svima budete na usluzi, mnogi trenutno to zloupotrebljavaju. Pokušajte što više da budete suzdržani i kada je vaše mišljenje u pitanju.

Lav
Danas pripazite sa kim se takmičite da ne bi ispalo na kraju kako nemate obzira ni prema kome. Obratite pažnju na troškove i nepotrebne kupovine, nemate prostora za takve izlete.

Devica
Nepredviđene situacije vas danas dovode do ludila. Zbog te nervoze možete lako da uđete u raspravu sa partnerom ili nekim bliskim iz vašeg okruženja.

Vaga
Ukoliko vas muče neka pitanja vezana za novac gledajte da ne preterate u nabijanju tenzije. Trenutno niste u poziciji da se preterano brinete, potrebna vam je energija za druge stvari.

Škorpija
Želite da se osvrnete i još jednom bacite pogled na prošla dešavanja i osećanja. Neka danas bude poslednji put jer je potrebno da krenete napred.

Strelac
Hladnokrvan stav koi ste zauzelu u trenutnom partnerskom odnosu vam neće doneti ništa dobro. Budite iskreni i prepustite se emocijama.

Jarac
Potrebno vam je da se osamite i na miru maštarite. Potrudite se da ovim ponašanjem ne budete pogrešno shvaćeni od strane bliskog
okruženja.

Vodolija
Ponovo se vraćate na neki sukob sa prijateljem za koji ste mislili da je završen. Biće povređenih rečima u toj konverzaciji, pripazite da ne budete to vi.

Ribe
Imate potrebu da pokažete ljubav na neki malo staromodniji način. Bitno vamje kako se partner oseća, a to stvara i vama i njemu/njoj osećaj sigurnosti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.