Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sa ove tri dame će teško ući u vezu ili brak! O kojim horoskopkim znakovima je reč?

0 231

Jarac
Žena Jarac je neko ko će vezu i brak prvenstveno gledati kroz ambiciju. Ta ambicija može biti obojena željom za porodicom, a ne samo uspehom i statusom. Dok proučava i analizira potencijalnog partnera (Uopšte ne mora da uđe u vezu) razmišlja o njihovoj potencijalnoj budućnosti. Nađe li jednu jedinu manu odustaje od pokušaja ma koliko joj se neko dopao. Ovim sabotiranjem odnosa u startu dovodi je do nemogućnosti da zasnuje vezu, a kasnije i porodicu. Jarčice su intelektualni snobovi i robovi puke forme, tako da ako niste završili neke fakultete, eventualno doktorirali i ostvarili se u svojoj branši ne očekujte da ćete ući u uži krug.

Naravno, ovo su sve efekti  njene potrebe da bude sve savršeno i u okvirima tradicionalne forme.

Vodolija
Kraljica neodgovaranja na poruke. To za početak. Ni ona ne zna šta bi tačno htela, ali je jedno sigurno: ne želi nekoga ko će biti zalepljen za nju non stop. Pogađate, upravo naleće na ovakve muškarce. Jedan dan želi vezu, drugi dan puno seksa, a trećeg ne želi da vidi nikoga. I tako u krug.
Njen spisak osobina koje ne toleriše je podugačak tako da deluje kao da traži savršenstvo na vodolijski način. Na primer: ona mora imati dovoljno ličnog prostora, muškarac ne sme da joj nameće sve što mu padne na pamet, on mora da poštuje njenu slobodu, ona sme da nestane kada god to poželi itd. Na spisku njenih potreba nema kompromisa ili ga ima u veoma malim količinama.
Ovo sve u paketu čini nju nedostupnom, nepredvidivom i nestalnom što prvenstveno odbija mnoge muškarce, a samim tim daje sebi opravdanje da beži iz moguće veze.

Blizanac
Isto kao i muškarac Blizanac, žena Blizanac se plaši veza iz istog razloga. Međutim, ona je retko kada spremna da bude u nekoliko paralelnih veza, pre će imati jednu nemoguću i disfunkcionalnu koja nema ni budućnost niti perspektivu. U principu ona ni ne shvata da izborom partnera koji nije za nju samo potvrđuje da se plaši ozbiljnog odnosa i da upravo na taj način beži. Rado će optužiti drugu stranu da je neozbiljna i neodgovorna, a ona će samo sedeti i čekati bolje dane.
Deluje kao da je žena Blizanac ona koja sedi i kuka, ali to nije tako. Ona pored ove nedefinisane i teške veze ima još simpatija, ali im se ne prepušta do kraja. Voli flert na distanci i tako ostavlja utisak nekoga ko nije ozbiljan.

Svemu ovome prethode strahovi, a to su strah od nedovoljnosti i potencijalnog odbacivanja.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.